APARATI

• Začetnik teme Začetnik teme hejti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

hejti

Poznat
Banovan
Poruka
8.402
Koji aparati olaksavaju nase domacinstvo ?
bez kojih aparata ne mozemo funkcionisati u kuci?
koje aparate zelimo dokupiti a koje ne zelimo niposto ?
preporucite aparat ?

recimo >zelim traku za trcanje, ne zelim mikrotalasnu pec i masinu za sudove
izvolte

<3
KIRBY_VACUUM_CLEANERS.png

Не осећам потребу за, ето баш, микроталасном рерном. Ни за оним гломазним соковницима, мултипрактицима итд.

Не могу да се сетим шта желим, можда једино нови телевизор.

Volela bi mnoge kućne aparate, mnoge i imam, ali me strašno nervira to njihovo pakovanje, raspakivanje sa polica, radnih delova... Bilo bi fenomenalno imati jednu prostoriju sa velikim stolom gde bi svi ti aparati stojali spremni za upotrebu.

Од свих апарата највише мрзим усисивач. Плете ми се око ногу, преврће се када га нагло повучем, галами, одвратан ми је у тоталу.

smetaju mi: televizor, usisivac, razne nabudzene masine za pravljenje kafe
ne treba mi: fen za kosu
krajnje neophodno: masina za ves (jos bolje ako moze i da susi), frizider, sporet sa rernom koji ima vatru a ne plotnu :confused:
pozeljno: stapni mikser, omanji multipraktik,kompaktni sokovnik, elektricne cetkice za zube
neutralno: mikrotalasna

za sad mi to palo na pamet...

Koji aparati olaksavaju nase domacinstvo ?
bez kojih aparata ne mozemo funkcionisati u kuci?
koje aparate zelimo dokupiti a koje ne zelimo niposto ?
preporucite aparat ?

recimo >zelim traku za trcanje, ne zelim mikrotalasnu pec i masinu za sudove
izvolte

pa imam toga poprilično...ono što nemam mislim da mi i ne treba.
ne bih bila bez mašine za suđe i veš...
ne treba mi mikrovalna.
traku za trčanje ni pod razno...

imam gomili masina i aparata nazalost koristim jedno 2%, imam 5 raznih masina za vjezbanje kupljenih u naletu zelje za vjezbanjem ( i skidanjem kilograma) koristenih ili uopste ne koristenih, raznih gluposti iz teleshopa kupljenih jer djeluju zanimljivo a posle ostavljenih da skuplaju prasinu, raznih kuhinjskih aparata dobijenih ili kupljenih ali zbog glomaznosti ( a i mrsko mi je da ih sklapam i rasklapam) skoro nikad koristenih...
kada ovo procitam mene je bolje ne slati u kupovinu :zcepanje:

Tiganji i tepsije sa keramikom, mikrotalasna, secko .... :)

Za rekreaciju mi služi dragi, prošetamo par kilometara (a posle toga još po nešto ;)) .... Mnogo bolje i prijatnije nego one trake i trčalice...

Poslednja izmena:
best bay mi je friteza koja radi bez ulja, prosto se pitam kako smo ziveli pre nje, koristim jos svasta sve mi je raspakovano i poredjano za koriscenje, nista ne skuplja prasinu
kao sto neko rece onaj mali robot usisivac i nistaaaaa viseeee, eh da lazem ocu i ponovo parocistac crko mi predhodni, nakod 20god sluzbe doduse

Razmisljamoda uzmemo sudo masinu...od kada smo kupili elektricnu cediljku za limun i narandze,ne propustamo da popijemo sok uz dorucak,dobra stvar...
sto se tice rekreacije i ja sam za setnju,sprave za vezbanje su postavljene u parkicima ,ne trebaju nam ni teretane....

Meni od sitnih aparata ne treba nista, ali oni krupniji poput masine za sudove i masina za peglanje vesa a gde ja ne bih uopste bila prisutna , prisutnost se odnosi na peglanje,to bi bilo pun pogodak. :rumenko:

realno najbitnije i ono bez cega je tesko ziveti je: nesto da kuvas, nesto da te greje, nesto da ti greje vodu za kupanje i pranje vesa, nesto da ti cuva hranu
sto znaci sporet, pec, ves masina, bojler, frizider
sve ostalo treba al nije moranje
mislim i bez ovih osnovnih se moze naravno, ali je tesko, na to mislim

inace ja licno koristim sve i fen, tv, blender, mikser, komp, telefon, usisivac, toster....mislim sad da ne nabrajam ko i svi....

ono sto nemam niti mi treba je mikseri za kafe, oni stapicasti mikseri kako se to zove za krem corbe, pa masina za sudove, aparati za kafe, mikrotalasna, pekaci oni za pice sta li je...sta znam sad ne mogu da se setim svega

ono sto bih rado da imam je masina za susenje vesa

Back