Aparat za kafu

Zanima me da li iko od vas ima aparat za kafu u kuci za pravljenje kapucina i espresso kafe? Voleo bih da mi kazete koja je marka i model jer bih voleo da pazarim jedan takav (naravno NE od 10000000 evra) ali sam cuo da umeju da lazu kada prikazuju jacinu pumpe u barima tako da ti lepo kupis aparat, a on nema snagu da napravi normalnu penu na kapucinu i da to nije to...voleo bih da mi kazete kakav je vas aparat i da mi date neku smernicu koji da gledam da kupim! Hvalaaaaa.,,,

Имам Де Лонги ,плаћен 350 еура...у реклами је ВРХХХ...а у пракси није ни за КККК
танка пена,пара препече кафу тако да ју је немогуће пити...временом престаје да дихтује шоља и почиње да шишти пара са страна итд...

Не знам како се тренутно крећу цене , ал из солидног искуства знам да се апарат за кућни есперсо не може нававити јефтино и повољно ,а да буде квалитетан и дуготрајан .
Ако ћемо реално есперссо у кући и даље није неки стандард за широке масе , као апарат за филтер кафу , соковник , штапни мискер , блендер и слични апарати који коштају неколико хиљада динара .

ja imam običnu mutilicu za nes, smućkam sa mlekom i zaslaadim, rajska..
ako bih jače, skuvam tursku, a ako nemam vremena, vrelom vodom prelijem onu iz kesice
znači treba ti žena :lol:

Не знам како се тренутно крећу цене , ал из солидног искуства знам да се апарат за кућни есперсо не може нававити јефтино и повољно ,а да буде квалитетан и дуготрајан .
Ако ћемо реално есперссо у кући и даље није неки стандард за широке масе , као апарат за филтер кафу , соковник , штапни мискер , блендер и слични апарати који коштају неколико хиљада динара .

nemoze za male pare da ima i kafa i para... ali posebno npr lavazzin za kapsule moze veoma povoljno da se nadje.... u kuci imam delongi i slazem se sa nekim ko malocas rece da nije ni za.k... kod nas taj kosta 12000din a u madjarskoj 30e o.O ovaj sam dobila na poklon, a kako se poklenom konju u zube ne gleda :D

Pozdrav svim članovima i ljubiteljima espreso kafe. Kupio sam aparat za espreso sa u nameri da ne moram svaki dan da idem u grad sa drugarima ili ženom ili odem i sam da popijem duži espreso sa mlekom. Kupio sam aparat marke TURMIX C260 sa dodatkom za mleko ali ga ne znam koristiti. Ako može bilo kakva pomoć oko korišćenjsa ili upustvo za korišćenje?

Back