Sreća nam uvek kuca na vrata,stvar je samo u tome ima li koga da joj otvori.Ako je naše preovlađujuće emotivno stanje mizerno,a misli su nam uglavnom negativne,sreća nema tu šta da traži.Čula sam da prosečan čovek svakog dana pomisli nekoliko desetina hiljada misli,od kojih je 97% isto kao i prethodnog dana.Doživela sam blagi šok kad sam shvatila(iz sopstvenog iskustva)da je to istina.I onda sam polako počela da menjam svoje misli,da vidim šta će se desiti.Pa,promena se manifestovala i u stvarnosti(o tome šta je stvarnost,nekom drugom prilikom).Takođe sam shvatila da uvek u životu dobijam ono što želim.Trik je u tome što ima i misli tipa:"E,neću da mi se desi.."Univerzum ne poznaje negaciju.Svejedno je da li snažno želiš da se nešto dogodi,ili se snažno plašiš da se nešto NE dogodi,tvoje misli fiksirane su na izvesnu mentalnu sliku,,,pa ćeš to i dobiti.Provereno,mnogo puta.Ako ne možeš da se otreseš nekog straha(o ishodu neke situacije),izaberi mir,nemoj da se fiksiraš i stvari će se rasplesti na neki način.