Anu Ivanović napali zbog Dua Lipe: "Ti si prodala dušu"

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Anu Ivanović napali zbog Dua Lipe: "Ti si prodala dušu"​

Bivša teniserka Ana Ivanović okačila je video zapis na svoj Instagram, na kojem je promovisala kakav stil ima, a ceo snimak je bio uz pesmu albanske pevačice Dua Lipe: "Levitating".

IZVOR: BLIC NEDELJA, 17.10.2021. | 09:38

Međutim naišla je na brojne negativne komentare i prozivke pratilaca, kojima se ovaj njen gest, izbor muzike i pomenute pevačice, očigledno nije dopao.

Među komentarima na ovu objavu su: "Zašto baš Dua Lipa, ona je loš izbor", "Zašto Dua Lipu, osobu koja mrzi Srbe i propagira veliku Albaniju?", "Pobogu Ana, pa zašto pokvari utisak svoje lepote sa Dua Lipom? Zar te ne boli duša što je naga igrala u Pravoslavnoj crkvi na Kosovu? Od toliko lepe muzike i plemenitih osoba, baš nju da izabereš", "Zašto Ana, zaboga?! Ti si prodala dušu"...

Ana se još uvek nije oglasila ni odgovorila na pomenute komentare, a ostaje da vidimo da li će to da uradi.

Podsećanja radi, pevačica Dua Lipa, koja je poznata po svojim izrazito negativnim stavovima prema srpskom narodu, kao i promovisanju "Velike Albanije", ne prestaje sa provokacijama na račun Srbije.

Nedavno je Srbe je nazvala "fašistima" i "okupatorima Kosova", navodeći da su tokom rata na Kosovu i Metohiji devedesetih od njenog dede, Seita Lipe, koji je u periodu od 1990. do 1995. godine bio direktor Istrorijskog muzeja u Prištini "tražili da fabrikuje istorijske činjenice, što je on odbio, zbog čega se našao na meti tadašnje srpske vlasti".

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2021&mm=10&dd=17&nav_id=1937703

Mišljenja sam da je Ana Ivanović ovo uradila nesmotreno. Dopala joj se pemsa i stavila ju je kao muzičku podlodu. Ali opet ima valjda dovoljno mozga da razmisli o posledicama?:think:

Umetnici treba da se drže dalje od politike i glupih i ni od koga željenih izjava jer im je cilj da njihova umetnost obiđe i osvoji ceo svet.
Dua Lipa je aktuelna ličnost i nije čudo da mnogi vole njenu muziku, ali vidi kad mi je YT stavlja pod nos, a ja ne slušam i ne želim da kliknem ni na jednu njenu pesmu.

Ani Ivanović ne zameram, ali razumem zašto su pojedini negodovali u ovom slučaju.

Umetnici treba da se drže dalje od politike i glupih i ni od koga željenih izjava jer im je cilj da njihova umetnost obiđe i osvoji ceo svet.
Dua Lipa je aktuelna ličnost i nije čudo da mnogi vole njenu muziku, ali vidi kad mi je YT stavlja pod nos, a ja ne slušam i ne želim da kliknem ni na jednu njenu pesmu.

Ani Ivanović ne zameram, ali razumem zašto su pojedini negodovali u ovom slučaju.
Zato što ta ista Dua Lipa propagira Veliku Albaniju i najstrašnije vređa srspki narod.

Back