Antivakser (30) koji je organizovao proteste protiv mera umro od korone

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, da si to rekao onom Kajlebu Valisu (iz uvodnog posta), čovek bi možda još uvek bio živ.

Lako je sad tebi. Vakcinisan si i ne veruješ u maglu kojom se taj čovek lečio na svoju ruku: ivermektin, vitamin C, cink i aspirin. Mogao si ga posavetovati da uštedi pare, i da se jednostavno vakciniše.

Kajleb je, sa svoje strane, kupovinom magle, odlično doprineo profitu farmaceutske industrije.
Od njega dosta.

Ko je sledeći?
Nisam vakcinisan niti me zanima, živim normalno hranim se kvalitetno, gledam da unosim prirodne vitamine&minerale i to je sve što možemo da uradimo po pitanju imunog sistema i virusa. Nikakve sintetičke hemijske supstance u vidu vitamina i minerala jer su beskorisne - organizam ih nepravilno tj ne apsorbuje ali ih jetra i bubrezi prerađuju/propadaju.

Jednostavno se treba čuvati i živeti normalno. Oni kojima je organizam načet imaju mnogo veći problem u svakom slučaju. Ne savetujem nikome da se vakciniše ali ni ne odgovaram ljude od toga.

Moj otac je imao nesreću i učestvovao u programu EU koji se zvao imunizacija starije populacije što je platio glavom tako da o zdravstvu i medicini mislim sve najgore.

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam vakcinisan niti me zanima, živim normalno hranim se kvalitetno, gledam da unosim prirodne vitamine&minerale i to je sve što možemo da uradimo po pitanju imunog sistema i virusa. Nikakve sintetičke hemijske supstance u vidu vitamina i minerala jer su beskorisne - organizam ih nepravilno tj ne apsorbuje ali ih jetra i bubrezi prerađuju/propadaju.

Jednostavno se treba čuvati i živeti normalno. Oni kojima je organizam načet imaju mnogo veći problem u svakom slučaju. Ne savetujem nikome da se vakciniše ali ni ne odgovaram ljude od toga.

Moj otac je imao nesreću i učestvovao u programu EU koji se zvao imunizacija starije populacije što je platio glavom tako da o zdravstvu i medicini mislim sve najgore.
Svi žive normalno... Nisi ti jedini koji jede.
Kajleb nije bio ni na čijoj meti, nije ni kod lekara išao. Lekarima nije verovao, ali je verovao u svoj imunitet.
Živeo je normalno. I jeo je isto kao i ti.
Ali, zahebao ga virus.

Poslednja izmena od moderatora:
Netačno ljudi jedu gofna posebno u srbiji jer je hrana opasan luksuz. Priča sa tim antivakserom je klasična holivudska drama za zastrašivanje uboge sirotinje koja neće da se nabode na neispitanu vakcinu.

Evo pozz od vaxera

677z381_20210209_122152.jpg

Hrana i higijena idu u kompletu.
Kada na društvenoj mreži pokažeš svoje slike, na kojima se vidi kako si nalepio neke predmete na svoju kožu, prvo što nam padne na pamet je da se nisi kupao.
- Jede luksuzno, a higijena mu je kao u pećinskog čoveka. -- :hahaha:
A možda ti se to lepi i zbog vakcine. (?)
Odakle ti ideja da sam to ja pa vi vakseri ste počeli da verujete u sve živo što vidite na televiziji ili monitoru :lol:

Joe Rogan says he tested positive for Covid, took ivermectin​

The U.S. Food and Drug Administration urged people to stop believing misinformation that the livestock treatment would help cure Covid-19 last month.

https://www.nbcnews.com/news/us-new...ested-positive-covid-took-ivermectin-n1278323
Извор који наводиш није валидан, није регистрован у АПР-у!
То би као модератор морао да знаш!

Astra Zeneka je nauka sa Oksforda, edukuj se bre malo,
rekao si da si "akademski gradjanin", valjda znas
barem da koristis pretrazivace.
Силна наука, пуна проблематични супстанци.
Јефтина је јер је све више избегавају.
Да није тога и она би била 10х скупља!

Back