- Poruka
- 82.950
Nisam vakcinisan niti me zanima, živim normalno hranim se kvalitetno, gledam da unosim prirodne vitamine&minerale i to je sve što možemo da uradimo po pitanju imunog sistema i virusa. Nikakve sintetičke hemijske supstance u vidu vitamina i minerala jer su beskorisne - organizam ih nepravilno tj ne apsorbuje ali ih jetra i bubrezi prerađuju/propadaju.E, da si to rekao onom Kajlebu Valisu (iz uvodnog posta), čovek bi možda još uvek bio živ.
Lako je sad tebi. Vakcinisan si i ne veruješ u maglu kojom se taj čovek lečio na svoju ruku: ivermektin, vitamin C, cink i aspirin. Mogao si ga posavetovati da uštedi pare, i da se jednostavno vakciniše.
Kajleb je, sa svoje strane, kupovinom magle, odlično doprineo profitu farmaceutske industrije.
Od njega dosta.
Ko je sledeći?
Jednostavno se treba čuvati i živeti normalno. Oni kojima je organizam načet imaju mnogo veći problem u svakom slučaju. Ne savetujem nikome da se vakciniše ali ni ne odgovaram ljude od toga.
Moj otac je imao nesreću i učestvovao u programu EU koji se zvao imunizacija starije populacije što je platio glavom tako da o zdravstvu i medicini mislim sve najgore.
Poslednja izmena od moderatora: