Antisrpski "FAKE-NEWS" mediji u Srbiji - autorska tema

C0NSIGLIERI

Buduća legenda
Banovan
Poruka
43.879
Svako malo videcemo tekstove u novinama gde se pominju kriminalci i ubice pod bombasticnim naslovom SRBIN.
Posle kad otvorite vest i procitate najcesce su to Romi ili neki drugi indijanci koji su samo igrom slucaja mozda rodjeni u Srbiji, kao nedavno i onaj nesrecnik Čaba (placeni ubica) i evo danas "Srbin" Džekson sa Kosova.
Manijak je pocinio ubistvo u Nemackoj, koja priznaje Kosovo kao nezavisnu drzavu a jos imamo i Dzeksona.
Da li postoji opcija da se tuzi Blic i ostalo anti-srpsko "fake-news" smece koje se siri po tzv. "domacim" medijima.

https://www.blic.rs/vesti/svet/srbi...-gurnuo-zenu-pod-voz-iz-puke-zelje-da/cb80pgz

Све медије контролишу стране обавештајне службе. Што ти тек сада то боде очи? Немој да их читаш.

Pa znam da taj Bljic drze svapski prijatelji, ali ej "Srbin gurnuo zenu pod voz", a ono Dzekson sa Kosova u Nemackoj.
Naslov kao da je dobio Nobela, ali s'obzirom da nije za pohvaliti ocigledno je cilj bio pljunuti Srbe.
Zato i pitanje kako neko ne tuzi te majmune.

valjda nasi glupi mediji i dalje misle samo na svoj tiraz i na svoje klikove

pa da bi bili vise citani nama uvaljuju price o zlim srbima po svetu

a sto rece komentar , on je srbin koliko sam i ja kinez

zanimljivije je kako strani mediji prenose ovakve dogadjaje

dal su srbi u pitanju ili * kosovari* ili romi

Tacno, cak i stranim medijima treba ukazati na gresku kada to urade namerno i zapretiti tuzbom jer se radi o blacenju nacije, a ovamo imamo situaciju da to i tzv. "domaci" saradnici okupatora rade istu stvar.

Mediji moraju biti pozvani na odgovornost i u ovom slucaju tuzba.

Back