Антисрпска пропагандна изложба у Лондону

Ja na tebe svog rođaka, staru momčinu, njemu je svaka dobra...:lol:.:lol:.:lol:.:lol:.
Imam ja svoje kriterije..Nije mi veseljko ratni zločinac..

Иди спавај, не знаш шта причаш :mazi:
Да ти је весељко тако активан као што се хвалиш не би у ово доба био на форуму :cistinaocare:

a ovo je pravo lice engleske bagre

Biografija ovog fotografa ...
Tom+Stoddart+Photographer+Tom+Stoddart+Launches+0zL6rIqNKz2l.jpg

In 1997 Tony Blair gave Tom Stoddart exclusive access for three months to document his election campaign as Labour swept to victory after 18 years of Conservative government

Poslednja izmena:
Нека дијаспора поднесе тужбу.
Легално, легитимно и углавном успешно.
После ће и аутор и организатори да се чешу и тамо где их не сврби.

Upravo tako. Pošto se jasno može pročitati da su kao komentar fotografija napisane stvari koje su u suprotnosti sa činjenicama, to je na engleskom sudu lako dokazati.

Dobar advokat će izboriti dobru nadoknadu za sve to. Platiće sponzori ovog istinoljubivog fotografa.

Jednom, drugi put...treći put će se počešati po glavi...

Samo što nije. Sve to zbog par fotografija..

picolina, zameni tampon i ne istovaruj se dok je voz u stanici...

trebao si da stavis i slike nase ''bagre'' sa protesta 2008 i 2010....:neutral:

nije ovo tema o tebi, već o stranim fukarama i ološima koji od propagande žive, jer su previše nesposobni da bi išta iole kvalitetno i vredno pažnje napravili...

Треба имати на уму да је Блер врло заслужан за промене на том плану у Британији.Оне је договоран за "трансформацију" ББЦ-а и претварања у фабрику информација и овај је један од тих ликова.
picolina, zameni tampon i ne istovaruj se dok je voz u stanici...

nije ovo tema o tebi, već o stranim fukarama i ološima koji od propagande žive, jer su previše nesposobni da bi išta iole kvalitetno i vredno pažnje napravili...

Back