Antiperspirant

U poslednje vreme se znojim vise nego uobicajeno, probao sam sve moguce antiperspirante (Nivea-koliko god da volim njihove proizvode dezedoransi su im kesa, Old Spice, Axe, Balea).

Mozeli mi neko preporuciti dobar heavy duty dezedorans?

Roll-on i stick ne dolaze u obzir, od njih me svrbi pazuh.

Зависи где се знојиш и да ли је претерано знојење или само појачано због неких активности и топлоте ,препарати против знојења су лоши јер спречаваш организам да се на природан начин реши вишка течности или вишка топлоте.
Е сад ако је прекомерно знојење може се ефикасно решити убризгавањем пчелињег отрова директно у поре знојних жлезда, али мислим да се код нас то неради.

U poslednje vreme se znojim vise nego uobicajeno, probao sam sve moguce antiperspirante (Nivea-koliko god da volim njihove proizvode dezedoransi su im kesa, Old Spice, Axe, Balea).

Mozeli mi neko preporuciti dobar heavy duty dezedorans?

Roll-on i stick ne dolaze u obzir, od njih me svrbi pazuh.

Probaj gel... meni je ovaj fenomenalan!

41-HGcFB2ML._SL500_AA280_PIbundle-6,TopRight,0,0_AA280_SH20_.jpg

Kazes da se pojacano znojis u poslednje vreme?
Da ne koristis mozda neke lekove ili se drogiras? I povecan unos alkohola moze biti jedan od uzroka.Trebalo bi da proveris i funkciju stitaste zlezde kao i secer u krvi jer i to mogu biti uzroci.Bilo bi dobro da uradis i krvnu sliku jer mozda imas i neku asimptomatsku infekciju koja moze da pojaca znojenje(tuberkuloza na primer,ali to je ipak nocno znojenje).

Back