Antiejdzing

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...sve je stvar navike....prvu pomadu sam namazala na lice kad sam presla 45-tu, i to ni tad nebi ali sam zivela na moru i prosto sam morala necim da zastitim
kozu od one soli u vazduhu...malo po malo naviklo se lice....sad kad cujem da se "mora" od 25-te vec ici kod kozmeticara na kojekakve tretmane lica pa koristiti
ove i one kreme, sve se pitam kakvo li ce lice tim zenama biti kad dodju i moje i jos starije godine :(

pa evo, kao moje
ja sam na baku
moja baba je volela da se macka vise nego leba da jede
ja svoje lice mackam od kad znam za sebe
i ne mackam masnim kremama jer ne podnosim taj filter na kozi
zato ne koristim puder i ostalu tesku sminku..mora koza da mi dise
postoje hidrantne kreme koje kad naneses, koza odmah upije
i menjala sam kreme vremenom
u sustini sam zadovoljna ovim sto koristim, al mi ove goji ne daju mira
da li da probam ili ne

pa evo, kao moje
ja sam na baku
moja baba je volela da se macka vise nego leba da jede
ja svoje lice mackam od kad znam za sebe
i ne mackam masnim kremama jer ne podnosim taj filter na kozi
zato ne koristim puder i ostalu tesku sminku..mora koza da mi dise
postoje hidrantne kreme koje kad naneses, koza odmah upije
i menjala sam kreme vremenom
u sustini sam zadovoljna ovim sto koristim, al mi ove goji ne daju mira
da li da probam ili ne

...naravno da znam da postoje hidrantne druge ni ne koristim, ne znam ni sta bi sa masnim kremama po licu, meni je to jedino za ruke....
..pa kupi sta si zapela, nemam pojma posto je to mora da su celo bogatstvo kad ti treba podrsak i od nas ovde, evo ako ti ne bude odgovarala
prosledi je meni ja cu je celu potrositi :lol::P

@tema

Mene kad nešto bocka i boli sama sebi kazem "kako te nije sramota kukati sa 20 godina" :mrgreen:

Ništa ne koristim sem obične Creme (allrounder) za lice i tijelo
Sve svoje produkte dam izbacila i prešla na bio varijante

Ebe mi se za godine bore i sijede
Od tih para što žele da nam izbiju iz džepa pametnije je doputovati negde o vidjeti svijeta .

...naravno da znam da postoje hidrantne druge ni ne koristim, ne znam ni sta bi sa masnim kremama po licu, meni je to jedino za ruke....
..pa kupi sta si zapela, nemam pojma posto je to mora da su celo bogatstvo kad ti treba podrsak i od nas ovde, evo ako ti ne bude odgovarala
prosledi je meni ja cu je celu potrositi :lol::P

...uh, meni sve upije...cini mi se, svinjsku mast da namazem upila bi koza ali nije svaka koza ista...misljenje sam promenila od kada sam posetila dermatologa, odlicna zene u Gepartovoj je radila...odemo prijateljica i ja da skidamo brkove:lol:...elem, ona je zimski tip jaka kosa, svetla koza, plave oci...ima brkova za izvoz i zaista, zena je skinula fenomenalno...svaka preporuka za nju.
...dodjem na red, pogleda ona mene i kaze mi sinko, ti imas tanku, suvu, osetljivu kozu...nemas brkove ali mozes da imas problem sa suncem, pegama, alergijama i ekcemima, stalno mazi kozu, nije vazno cime, ne suncaj se ili koristi 50UV, ne treba ti nista bolje od medicinske kozmetike i gledaj da se ne sminkas a sada dovidjenja. Nista mi zena nije naplatila ali ja od tada po njenom zivim i zaista se pokazuje kao dobar savet tokom vremena...koze su naprosto drugacije i "iskaju" drugaciju hranu, moja voli masnjikavo:rumenko:

...ruke mazem minimum 10 puta dnevno:neutral:...kada nema drugih krema, zadovoljna sam i obicnom, glicerinskom, domacom...i Hemal je odlicna marka...

mora da mi se matematika nije poklapala :rotf:
sta da ti kazem kad je tvoja koleginica pogledala popunjenu uplatnicu i rekla - na ovom drugom salteru su racuni - kako se zove ono kad se placaju zaostali racuni?
a ja joj kazem - ne, ovo je redovno placanje :roll:

- - - - - - - - - -

ovde eb`o lud zbunjenog :lol:

Moram te razocarati, ali ne radim u ili za kompaniju EPS. Dodir s njima je kad svakog meseca ostavim par crvenih u Pozeskoj ul.

Inace, ako te buni sto jos nema racuna cisto da znas da su bili stampani, ali bez takse za RTS. Ti su racuni unisteni i stampaju se novi. Posteno.

Moram te razocarati, ali ne radim u ili za kompaniju EPS. Dodir s njima je kad svakog meseca ostavim par crvenih u Pozeskoj ul.

Inace, ako te buni sto jos nema racuna cisto da znas da su bili stampani, ali bez takse za RTS. Ti su racuni unisteni i stampaju se novi. Posteno.

e hvala ti ko bratu
u velikom stresu sam bila sto racuni jos nisu stigli :lol:

...uh, meni sve upije...cini mi se, svinjsku mast da namazem upila bi koza ali nije svaka koza ista...misljenje sam promenila od kada sam posetila dermatologa, odlicna zene u Gepartovoj je radila...odemo prijateljica i ja da skidamo brkove:lol:...elem, ona je zimski tip jaka kosa, svetla koza, plave oci...ima brkova za izvoz i zaista, zena je skinula fenomenalno...svaka preporuka za nju.
...dodjem na red, pogleda ona mene i kaze mi sinko, ti imas tanku, suvu, osetljivu kozu...nemas brkove ali mozes da imas problem sa suncem, pegama, alergijama i ekcemima, stalno mazi kozu, nije vazno cime, ne suncaj se ili koristi 50UV, ne treba ti nista bolje od medicinske kozmetike i gledaj da se ne sminkas a sada dovidjenja. Nista mi zena nije naplatila ali ja od tada po njenom zivim i zaista se pokazuje kao dobar savet tokom vremena...koze su naprosto drugacije i "iskaju" drugaciju hranu, moja voli masnjikavo:rumenko:

...ruke mazem minimum 10 puta dnevno:neutral:...kada nema drugih krema, zadovoljna sam i obicnom, glicerinskom, domacom...i Hemal je odlicna marka...

...eto, to je opet do genetike....na nekog imas takvu kozu....moja mama sa 81 godinom ima manje bora nego moja komsinica od 50, a samo je mazala u zivotu pavlovicevu
mast...namaze ruke pa njima predje preko lica i to je to....:)

- - - - - - - - - -

..da, da, bas je posteno da ja nezaposlena placam duplo pretplatu za tv koji i ne gledam, i to njima koji ne znaju sta ce od para, sto se ne naplte od kablinga i svi
srecni i zadovoljni....nego podmecu ko kukavica jaje uz racun za struju....:evil:

Back