ANTIDEPRESIVI

Znam...Ali kod mene to nije delovalo ...nisam u tim trenucima ni znala šta me spopalo , a ne da dišem...
E onda , posle mnogo vežbi kod kuće, mnogo MPR , mnogo pokušaja meditacija(ni to mi nije išlo) i terapija koje sam sama sebi uvela kao psi ili biljke ili slikanje ...Muzika je strava terapija...
E tada sam naučila i da dišem...
jbg to na početku je najzajebanije kad ne znaš ni šta te je spopalo ni zašto...
Još imaš Panične ...ili govoriš o prošlosti?
Da kucnem u drvo nisam imao skoro...Zadnji sam imao letos kad mi je jeban drug zakačio koronu ali to je opravdano,a i izkontrolisao sam situaciju.

jbg to na početku je najzajebanije kad ne znaš ni šta te je spopalo ni zašto...

Da kucnem u drvo nisam imao skoro...Zadnji sam imao letos kad mi je jeban drug zakačio koronu ali to je opravdano,a i izkontrolisao sam situaciju.
Baš ...stvarno ne znaš , misliš da umireš , gotovo....i ceo svet se ppromeni oko tebe , dimenzija postaje drugačija...
mada , ja i sada živim u nekoj svojoj dimenziji...

ja panične nemam već par godina ...tada su mi i promenili dijagnozu iz anksioznosti u GAP...jer kod GAPa nisu prisutni panični napadi...

Baš ...stvarno ne znaš , misliš da umireš , gotovo....i ceo svet se ppromeni oko tebe , dimenzija postaje drugačija...
mada , ja i sada živim u nekoj svojoj dimenziji...

ja panične nemam već par godina ...tada su mi i promenili dijagnozu iz anksioznosti u GAP...jer kod GAPa nisu prisutni panični napadi...
Jbg,dijagnoze ko dijagnoze,to je više da bi oni znali od prilike u kom pravcu da traže neko rešenje nego sto stvarno tačno opisuje problem koji neko ima.Psiha je previše komplikovana stvar.
Bitno da ih više nemaš i da si našla načine kako da se opustiš.

Borim se sa majčinom depresijom,muke su to,ali ne odustajem,niti to njoj dozvoljavam.
Bila je totalno nepokretna,zaboravila je da jede,guta,hoda.Imala je i sve simptome Parkinsonove bolesti.
Ovako smo prohodali;

https://vimeo.com/user117244351/review/521133250/2b56269580

A sada pokušavamo ovako,juče smo prešli 7 km.

https://vimeo.com/user117244351/review/521134280/2f5bb6d960

Lekovi ujutro i uveče;Onzapin 50mg,Zoloft 50 mg,Lorazepan 1mg plus terapija za pritisak.

Svaka ti cast Ljubota, velike su to zrtve s tvoje strane :heart2:

Hvala,ali moram tako.Ne želim sebi jednog dana da kažem da nisam sve ili dovoljno uradio,da bih spasao majku.
Svasta je prozivela,ja sam sin jedinac,a otac mi je umro, njoj na rukama,kada je imao 40 godina.
Tada se i zaratilo u kraju gde sam živeo,i morao sam otići na ratište.Ona je ostala sama,čekajući me i strahujući za moj život.
Povremeno sam dolazio kući,i primećivao sam tu njenu tugu,povlaćila se sve više u sebe i potonula.
Vremenom je postala biljka,koja ne zna da ustane,jede,guta,obavlja nuždu...Nisam mogao to da gledam,rizikovao sam i da izgubim posao,a nisam želeo da je uspavaju u nekom privatnom domu.Prelomio sam i ...
Teško mi jeste.Ustanem ujutro u 5h.Dam joj lekove,odem na posao.Vratim se,skuvam nešto (nateram je da mi pomogne),ručamo i idemo u šetnju.
Bude nervozna,stalno kuka da ne može,ali ja je svaki dan vodim koji metar dalje.Znam da to joj produžava život.Zamisli da ,od do skora totalno nepokretne žene,sada predje 7 km pešačenja.
Kada se izmori i sedne,pojavi se i osmeh.Jeste da sam hronično umoran,neispavan,ali taj osmeh je znak da sam da dobrom putu i sve drugo se briše.
Nema bre predaje,neću da znam za to.

Back