antibiotici

:mrgreen: De su mi banane?Hvala na pitanju boje sam ali malo slabo jos.

Sta je to?

Imunodeficijencija je stanje ljudskog organizma u kojem je imunski sistem (jedna ili kombinacija neke od njegovih komponenata: ćelijska imunost, humoralna imunost, sastav komplementa, fagociti) nedovoljan ili oslabljen u borbi protiv infekcija. Imunodeficijencija može biti stečena ili sekundarna, te primarna ili nasledna.

https://sr.wikipedia.org/wiki/Imunodeficijencija

Da, zato ih sportisti ( recimo teniseri) u nekoj maloj pauzi jedu.
Zato sto nemaju nista:hahaha:

Pa od njih sam i pokupila davnih dana foru,inace sutra rezultati i sve.Nadam se...
Joj i to ludilo da se zavrsi nekad valjda!

Curice, da vas cika nesto nauci, banane su dobre za depresiju i nesanicu, dok se kalorije izvlace iz masti i belancevina, aha, tako je.
E zato sportisti jedu banane.:)

Banane nikako nisu dobar izvor energije ali su svakako bogate kalijumom..To znaci pojedes 2-3 banane ili kilogram i dobijes energiju da mozes odratiti neki mec ili trening,otici u sumu i seci drva ceo dan,odigrati utakmicu,itd..Budalastina..To nema veze sa energijom..Ali banane nisu antibiotici,tema se troluje koliko vidim?:think:

Cao jesam falila nekom?

Haha ja skoro teo da pitam de nam je Malenano el nije umrela, nestade samo od jednom !

Sta ima novo?

- - - - - - - - - -

Teniseri jedu banane jer su dobar izvor energije. Takodje, banane su bogate kalijumom koji sprecava grceve u misicima.

Zar ne sprecava magenizujm bese grceve u misicima i deluje kao misicno-nervni relaxator?

Ono dobro, mozda to radi i kalijum takodje....

Ja kad osecam da me boluckaju misici bilo fizicki bilo zbog akumuliranih stresova, i osecam da mi srce cudno radi zbog nedovoljno sna i opet stresova, a radim neke malo jace treninge, ja roknem Magnezijum i B6 kombinaciju posle treninga ili u toku dana i milina, miran sam, znam da me nece inFRakt...

Nego sad me nesto bolucka levo koleno od kada u poslednje vreme trckaram, a posle 300 godina sam uzeo loptu za basket u ruke i malo gadjao na kos, pa sad da li to bio preveliki stres za koleno nemam pojma, ili je onako nesto,.....

:sad2:

Necu valjda opet morati da pojem kolagen, glukozamin i kortikosteroide.... :neutral:

Back