Antibiotici zbog zuba

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
160
Zbog upale korena jednog zuba spala sam na terapiju antibioticima koju naravno izbegavam dok ne Bude stvarno nuzda... Dakle pijem jednu ujutro jednu uvece Evo treci dan... Zub ne boli vise onako strasno ali sam ja kao izduvan balon... Znaci malaksala drhtim jedva obavim osnovna kretanja I samo krevet... Imam puno obaveza I muka mi kad se setim kako cu kad sam ovakva...sta da koristim da me podigne malo, ima li ko iskustva... Uzimam vitamin C I od njega mi lakse al na kratko... Znam da zbog lekova ne mogu biti ko cigra ali ovo je bas bezveze da me ovako obori... Mozda je samo strah da se ne skljokam pa eto pitanje sta ko misli...

Zbog upale korena jednog zuba spala sam na terapiju antibioticima koju naravno izbegavam dok ne Bude stvarno nuzda... Dakle pijem jednu ujutro jednu uvece Evo treci dan... Zub ne boli vise onako strasno ali sam ja kao izduvan balon... Znaci malaksala drhtim jedva obavim osnovna kretanja I samo krevet... Imam puno obaveza I muka mi kad se setim kako cu kad sam ovakva...sta da koristim da me podigne malo, ima li ko iskustva... Uzimam vitamin C I od njega mi lakse al na kratko... Znam da zbog lekova ne mogu biti ko cigra ali ovo je bas bezveze da me ovako obori... Mozda je samo strah da se ne skljokam pa eto pitanje sta ko misli...

Antibiotik si dobila da bi se smirila upala i da zubar može da ga leči.
Antibiotik ne leči zub.
Ne razumem to da ga "izbegavaš" a u stvari ga piješ?
Ako ne popiješ antibiotik kako ti je rečeno i odeš da lečiš zub, oprosti se od njega.
Prema tome, pamet u glavu - jezik za zube :lol:

Ne razumijem sta ti je tacno problem.Popij te antibiotike do kraja i lezi,odmaraj.Pusti obaveze,upala korijena zuba nije bas naivna.
Zdravlje je najprece.
Kad sam imala tu upalu,umirala sam od bolova,a nijedan analgetik mi nije pomagao.A otok bio kao balon.
Posle mi je dr rekao da u tom slucaju pomazu samo antibiotici,nista drugo ne djeluje.Zato se cuvaj,a ne trci za nekim obavezama.

Back