Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Šta mi koji ne pijemo da radimo kad treba pijani da startujemo neku opasnu prepićku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si prirodno lud, rekla bih, pa ti pice ne treba...Šta mi koji ne pijemo da radimo kad treba pijani da startujemo neku opasnu prepićku?
Fakat i smaraju nas normalne.Ljudi koji ne piju i ne puše su zapravo jako dosadni
Treba ih izolovati svakako, pa nek smaraju jedni druge. Ja živim zdrav život nja nja njaFakat i smaraju nas normalne.
Lud, lud, prelud. Nego, što taj smajli? Je l ti frka da ludaku kažeš da je lud a da to malo ne ublažiš, a?Ti si prirodno lud, rekla bih, pa ti pice ne treba...![]()
Na smrt!Ljudi koji ne piju i ne puše su zapravo jako dosadni
Šta mi koji ne pijemo da radimo kad treba pijani da startujemo neku opasnu prepićku?
Ostavljam ti sve svoje virtualno u nasledstvo.Ti si vise nego dostojan naslednik.Mogu mirno da spavam, jer znam da ce dobiti pravi komentar.De si vido dobricu da je prepićka, pobogu...
A de ćeš ti? Nećeš da mreš valjda?Ostavljam ti sve svoje virtualno u nasledstvo.Ti si vise nego dostojan naslednik.Mogu mirno da spavam, jer znam da ce dobiti pravi komentar.
I neka sila bude sa tobom!
Ma gde, obozavamo vas.Pa to i tražim Koki2, ali brate nema za mene, sve se okrenule u feminizam i sad mrze muškarce, mrze sve muškarce pa i mene. Ne daju mi šansi Koki2 brate moj.
Pu, jezik pregrizlaA de ćeš ti? Nećeš da mreš valjda?
Pa mene sve žene koje su me upoznale prosto obožavaju, ne znam šta pričaš sad i zašto tako pričaš?Ma gde, obozavamo vas.
Doduse ja vas najvise volim ako je izmedju nas reka, bodljikava zica pod naponom i bara sa krokodilima
Lucidni ludak...Lud, lud, prelud. Nego, što taj smajli? Je l ti frka da ludaku kažeš da je lud a da to malo ne ublažiš, a?)))
sve se okrenule u feminizam i sad mrze muškarce, mrze sve muškarce pa i mene.
A bre u nedeljuCvetak, napuštaš nas? : (
Planiraš li da se vraćaš?A bre u nedelju
Red je da mi okacite tortu