Anti-komunista koji pljuje po liberalnoj ekonomiji...Neprocenjivo...

Anti-komunista koji pljuje po liberalnoj ekonomiji mu dodje nesto kao pro life lik koji je za abortus:zblesav:...

Ameri imaju Rona Pola, mi imamo...Dveri... Lol... Srpska 'desnica', neprocenjivo...

Ali dobro, makar nam daju puno materijala za trolovanje...
z:mrgreen:

Био је један корисник раније са одличним ником, а пошто више не долази предлажем да га ти преузмеш јер би ти одлично пристајао.....
а звао се kadlupimlupim

п.с. Одакле ти идеја да у капитализму постоји само ЛИБЕРАЛНА економија........???

Био је један корисник раније са одличним ником, а пошто више не долази предлажем да га ти преузмеш јер би ти одлично пристајао.....
а звао се kadlupimlupim

п.с. Одакле ти идеја да у капитализму постоји само ЛИБЕРАЛНА економија........???

Kapitalizam je liberalna ekonomija i slobodno trziste. To je sama sustina kapitalizma. Sustina kapitalizma nije ogranicavanje i namestanje trzista.

Pa to je suština ovog foruma, taj neverovatni kuršlus u glavi većine forumaša nacionalističke opcije / ne svi, ali većina ovde, koji opljuju komunizam a onda vlažni snovi na fetišizme o državnim fabrikama, nacionalizaciji banaka, oduzimanje imovine.

U duši desničar, al u novčaniku levičar.

Kolika ti je plata ? Koliko si platio ? A koliko si potrošio na moru ? Odakle ti ? A što on ima a ne ja ? To je to.

U stvarnosti , budale koje veruju u "slobodno tržište" veruju i u Deda Mraza i jednoroge z:mrgreen: Ti ćeš da se slobodno takmičiš sa cionistima koji imaju monopol na štampanje dolara z:mrgreen:

Slobodno trziste ne postoji, postoji samo Kejnsova ekonomija i skupovi ogranicenja, i ogranicenja, i ogranicenja. FED i njegovo podrzavanje trosacke americke vlade nema veze sa slobodnim trzistem.

- - - - - - - - - -

Tebe je zivot trolovao...

Idi slusaj BS, ili tako nesto.

- - - - - - - - - -

Pa to je suština ovog foruma, taj neverovatni kuršlus u glavi većine forumaša nacionalističke opcije / ne svi, ali većina ovde, koji opljuju komunizam a onda vlažni snovi na fetišizme o državnim fabrikama, nacionalizaciji banaka, oduzimanje imovine.

Kolika ti je plata ? Koliko si platio ? A koliko si potrošio na moru ? Odakle ti ? A što on ima a ne ja ? To je to.

Ovde sve komunista, do komunjare, do socijaliste.

A tripuju se da su neki antikomunisti.

Neprocenjivo.

Lupetanje gluposti .

Naravno da svako normalan želi da srpska imovina bude u rukama Srba, a ne belosvetskih hohštaplera i njihovih domaćih kriminalnih slugu .

U trenutnoj situaciji i državno vlasništvo (nacionalizacija) bi bilo bolje rešenje nego ropstvo cionistima i njihovim satrapima . A vremenom će se valjda i u Srbiji pojaviti kapitalisti-industrijalci a ne jajare tipa Mišković, Forcanka i Beko .

- - - - - - - - - -

Slobodno trziste ne postoji, postoji samo Kejnsova ekonomija i skupovi ogranicenja, i ogranicenja, i ogranicenja. FED i njegovo podrzavanje trosacke americke vlade nema veze sa slobodnim trzistem.

Ne postoji i nikad nije ni postojalo, pošto pravila tržišta uvek određuju oni koji imaju najviše para . To je tako čak i na stočnoj pijaci, a kamoli na berzi gde se okreću milijarde .

Levica,desnica...te podele više nigde ne postoje.Došlo je do stvaranja nekih novih ideologija,a mi ćemo to shvatiti za jedno 20-tak god.,pošto kasnimo kao i uvek.Što je najsmešnije,kasne i oni liberalnih shvatanja koji sebe smatraju "naprednijim" u odnosu na "zatucane desničare i konzervativce" i to kasne mnogo više od onih kojima se izruguju.
Ybg.,nismo nikada bili u stanju da pratimo svetske tokove,da razumemo dešavanja u svetu,da "čitamo između redova"...

Kapitalizam je liberalna ekonomija i slobodno trziste. To je sama sustina kapitalizma. Sustina kapitalizma nije ogranicavanje i namestanje trzista.

Kapitalizam & demokratija, kada to izgovore iz Vasingtona znaci da pomahnitale pirane i sumanute ajkule Volstrita mogu da kasape ekonomiju neke zemlje po slobodnoj volji a stanovnistvo treba da bude gomila izolovanih sebicnih i histericnih pojedinaca navucenih na ajfon i sex&grad.

Americki kapitalizam i demokratija znace bespogovorno sluganstvo njima.

Nijedna prava kapitalisticka zemlja ne bi bacila 3000 milijardi dolara da bi spasila privatne kompanije - banke.
Nijedna prava demokratska zemlja ne bi u Japanu drzala Okupacione snage.
Mrzi me da nabrajam sitnije primere.

У чему је проблем да држава контролише стратешке индустрије, у чему је проблем ако имаш централну контролисану банку која контролише тржиште новца , у чему је проблем ако се лоповима национализује оно што су покрали и тај капитал уложи паметно? Причаш о левици и десници по уџбеницима од пре рата, иако оне више не постоје у реалном животу. Патетично.

Lupetanje gluposti .

Naravno da svako normalan želi da srpska imovina bude u rukama Srba, a ne belosvetskih hohštaplera i njihovih domaćih kriminalnih slugu .

U trenutnoj situaciji i državno vlasništvo (nacionalizacija) bi bilo bolje rešenje nego ropstvo cionistima i njihovim satrapima . A vremenom će se valjda i u Srbiji pojaviti kapitalisti-industrijalci a ne jajare tipa Mišković, Forcanka i Beko .

Pogledaj kako izgleda državna zlatara Majdanpek i njihove radnje a pogledaj kako izgledaju zlatare privatnih preduzetnika.

Ono što je svačije je ničije, tako da žao mi je druže , nema više nošenja toalet papira kući i navodnih viškova iz magacina.

Zašto želiš da sve oko bude tebe liči na šupu , bude musavo, prljavo i neugledno ?

Lupetanje gluposti .

.

Ja sam za nacionalizaciju, Miskovic je zlo, a ipak nisam *********. To je onako bas lepa bajka.

Pogledaj kako izgleda državna zlatara Majdanpek i njihove radnje a pogledaj kako izgledaju zlatare privatnih preduzetnika.

Ono što je svačije je ničije, tako da žao mi je druže , nema više nošenja toalet papira kući i navodnih viškova iz magacina.

Zašto želiš da sve oko bude tebe liči na šupu , bude musavo, prljavo i neugledno ?

Zlatare privatnih preduzetnika se bogate na činjenici da u Srbiji i dalje postoji monopol na promet zlata , jer se ono i dalje smatra kao nakit a ne kao moneta , kao u svim drugim zemljama , čak i onima u okruženju . Inače, zlatare Majdanpek su nekad izgledale dosta pristojnije ( u doba socijalizma) iz prostog razloga što su oni tad bili monopolisti .

Ne postoji i nikad nije ni postojalo, pošto pravila tržišta uvek određuju oni koji imaju najviše para . To je tako čak i na stočnoj pijaci, a kamoli na berzi gde se okreću milijarde .

Pa opet, iako Mjakrosoft ima 4234324234 puta vise para od lokalnog srpskog seljaka, opet mi lokalni srpski seljak prodaje krompir, a ne Majkrosoft.

Kapitalizam & demokratija, kada to izgovore iz Vasingtona znaci da pomahnitale pirane i sumanute ajkule Volstrita mogu da kasape ekonomiju neke zemlje po slobodnoj volji a stanovnistvo treba da bude gomila izolovanih sebicnih i histericnih pojedinaca navucenih na ajfon i sex&grad.

Americki kapitalizam i demokratija znace bespogovorno sluganstvo njima.

Nijedna prava kapitalisticka zemlja ne bi bacila 3000 milijardi dolara da bi spasila privatne kompanije - banke.
Nijedna prava demokratska zemlja ne bi u Japanu drzala Okupacione snage.
Mrzi me da nabrajam sitnije primere.

Ovaj post ti je potpuno pomahnitao, i nema veze sa vezom.

Godinama vas na ovom forumu ucim sta je liberalna ekonomija, ko su liberali, i opet nista niste naucili.

Vi i dalje tupite o tome kako su liberli birokrate iz Vasingtona.

Vi ste na nivou pomenutih Dveri.

A to je tako tuzno.

У чему је проблем да држава контролише стратешке индустрије, у чему је проблем ако имаш централну контролисану банку која контролише тржиште новца , у чему је проблем ако се лоповима национализује оно што су покрали и тај капитал уложи паметно? Причаш о левици и десници по уџбеницима од пре рата, иако оне више не постоје у реалном животу. Патетично.

Kako u čemu je problem, kad je svaki takav sistem o kome trućaš propao z:lol:

Država nema odgovornost.To su Stole i Bole koji sede u kancu, piju kafe i hebe im se za sve, državni posao - to je to, e ti želiš da ti takvi likovi kontrolišu tržište.

Pa opet, iako Mjakrosoft ima 4234324234 puta vise para od lokalnog srpskog seljaka, opet mi lokalni srpski seljak prodaje krompir, a ne Majkrosoft.

Ko ti kaže ? Poljoprivredna proizvodnja u Srbiji je u rukama onih koji kontrolišu tržište, a to nisu seljaci . Mi već danas uvozimo krompir iz p1zde materine , jer se kobajagi u srbiji ne isplati gajiti ga :zroll:

Bar lepo priznaj da si spreman da budeš rob Miškovića i mnogo gorih od Miškovića, pa da zaokružimo tu priču o slobodnom tržištu z:mrgreen: Pošto je sve na prodaju, zašto ne bi bio i ti ? z;)

Ako mogu da radim za drzavnog parazita, zasto ne bih mogao da radim i za Miskovica?

Sto, je li bi Miskovic trebao vise da mi se gadi od drzave?:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Problem je u mnogo cemu, ali to ovde nije tema.

Ovde je tema kako mozes da se zalazes za sve te stvari koje si naveo, a da sebe smatras nekakvim reperom za anti-komunizam?

Back