anti-J.Lo. & co

• Začetnik teme Začetnik teme Sveto trojstvo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma naravno da u svakom muzickom pravcu postoje i dobre i lose stvari. Ja, npr, od muzickih zanrova ne slusam samo pinkoteku.

Elem, postoje muzicari koji stvaraju svoja dela da bi ostvarili sa publikom neku komunikaciju, da prenesu svoje emocije, razmisljanja, itd. itd. Neki su u tome manje a neki vise uspesni.

E, a postoje i oni kojima prave muziku da bi zaradili pare. Tipa, evo ja cu da ti sklepam hit. Trajace jednu sezonu, taman da uzmemo kintu. Nema veze sto ga se posle toga niko nece secati, samo ti pokazi sisu. E, ovakve ne volim, mrzim. To nisu muzicari. To su PREVARANTI!

LPhoklica:
Ja baš volim muziku - svu i sve, dovoljan mi je dobar ritam i neka emocija koja se proteže kroz pesmu. Baš je glupa ona teorija da ako npr. voliš metal, ne možeš i Britni Spirs. Ja kažem da volim Linkin Park, neki mi na to kažu: kul, a onda spomenem Christinu Aguileru, a ovi da polude :roll: :lol:
Na takvoj (praistorik) teoriji je podignuta ova tema, kakvo foliranje... :roll:
:wink:

nije star u nekoj emociji...stvar je u tome da razmazene seljancice(britni je odrasla...i avril...) koje pevaju o svojim glupim i propalim vezama....josh nemaju stila ni ukusa.Zar ne provaljujesh uticaj menadzera?Kako mozesh da je podrzavash kad je 1. bila u tripu 'Hej ja sam devica,klinke obozavajte me!!!"a sada je u tripu"Ja sam sex boginja,momci naskacite"...a avril,vidi se da ima jak uticaj menadzera....mislim,ok. jedino mi se svidela j. lo kao nalozenom drugaku koji se przio na lets get loud(razumljivo)i ona ima glas,ok. :roll: ja recimo volim pored metala Irsku muziku,portugalsku(cezaria evrora je boginja) i neke stare tehno pesme....i sta,moram bash da gotivim i da "prihvatam"sve te prevarante i pustim ih da komanduju mojim oblacenjem,razmisljanjem i moodom...no! :roll:

Km...Kao što rekoh tračevi i njihovo predstavljanje publici me ne zanima, u pitanju je samo muzika.
Kad slušam Xtinin CD, ne gledam u njene provokativne slike, ne mislim o tome kako je ona *super riba, već je samo slušam.
Pročitam nešto loše o njoj, prihvatim to ili ne...
Šta mene briga ko je ona izvan studija?

LPhoklica:
Km...Kao što rekoh tračevi i njihovo predstavljanje publici me ne zanima, u pitanju je samo muzika.
Kad slušam Xtinin CD, ne gledam u njene provokativne slike, ne mislim o tome kako je ona *super riba, već je samo slušam.

Joooj bre :D :D :D. Sad sam vid'o. Pa tebi je tek 16, a mozda ni toliko :). Polako, polako. To je valjda normalno za tvoje godine. Kad porastes sve ce ti se samo kasti :)

Ne mrzim ih , zasto bih ih mrzela.........ko da nemam pametnijih stvari u zivotu nego da razmisljam o njima...............

A kica,sunda i marketinga ima svuda.....ne samo u popu nego i u metalu.........

Sta fali Avrilki.....to je muzika za decu od 11-13 i ok....valjda treba decica da slusaju Mayhem,Venom,Canibale pa da puknu do puberteta.....
Pa sta ako peva o propalim vezama?
Valjda je iskrenije pevati o svojim satanistickim porivima,lomljenju lobanja ili nedostiznim ribama koje zele da ....aj da budem pristojna zbog maloletnika.
Ja ne volim Avril,ni Britni nit Kristinu i sta sad?Zato sto ih ja ne volim znaci da to ne valja? Give me a break.......i prekinite da otvarate ovako glupe teme........get over it.Ako cemo se svadjati aj se svadjamo oko neceg pametnog za promenu......

Dobro kad cu ja vise da postanem moderator......ovako miroljubiva i zrela.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8)

3APA3A:
LPhoklica:

Joooj bre :D :D :D. Sad sam vid'o. Pa tebi je tek 16, a mozda ni toliko :). Polako, polako. To je valjda normalno za tvoje godine. Kad porastes sve ce ti se samo kasti :)
:) Kada ne mogu da kažu ništa o onome šta sam napisala (bilo loše ili dobro), a citiraju me, to ipak govori o tome da zaista ostaju ne dorečeni. Prelaze na kritiku nečeg što nema veze s mojim tekstom i temom...ali nema veze ne smeta mi, ja sam 16godišnji filozof, ne obraćajte pažnju na mene... :)

Fali jer su skoro sve njene pesme(avriline)na novom albumu o propalim vezama.Ne bih se mogla nazvati razocaranim fanom ali gotivila sam je bash u 13-toj 8) i 1. album joj je bio do jaja(sada provaljujem,jer su joj lp pomogli...)ipak,zaista je izgubila svoj gik :evil: mzoda sam ja preemotivna,ali meni sve to jako smeta i baca me u bedak.... :? meni SMETA kako face sa mtv-a loze masu na njihov cd...prosto,zasto se Tarja iz Nw-a nije skinula u bikinac za nov album?za bravo?Jer je brit zavrsila muzicku?treba biti u svom elementu [/b]

LPhoklica:
3APA3A:
LPhoklica:

:) Kada ne mogu da kažu ništa o onome šta sam napisala (bilo loše ili dobro), a citiraju me, to ipak govori o tome da zaista ostaju ne dorečeni. Prelaze na kritiku nečeg što nema veze s mojim tekstom i temom...ali nema veze ne smeta mi, ja sam 16godišnji filozof, ne obraćajte pažnju na mene... :)

Huh, nije mi bila namera da te ismevam zbog godina, niti da tvoje misljenje omalovazavam zbog istih. To sam uradio da bih izbegao ovakvo "predavanje" kojim verovatno necu nista postici. Cak sam ubacio sto sam mogao vise smajlija ne bi li skapirala da ne mislim nista lose.

Razlika u godinama izmedju tebe i mene je skoro duplo i normalno je da imamo razlicite sisteme vrednosti. Bitno razlicite. Cak govorimo i razlicitim jezicima. Neke reci koje ti koristis za mene imaju potpuno drugacije znacenje. Bat, bek tu d topik.

Pevacice o kojima govoris jedva da znam i kako izgledaju. Ne razlikujem ih. Cuo sam par puta na TV-u neke njihove stvari i od onda je moje zanimanje za njih definitivno prestalo. O tracevima da i ne govorim. Svaki trac koji cujes o njima na TV-u, radiju, bilo gde, je ustvari jedan skup marketinski projekat: kako privuci sto vise fanova koji ce kupiti album, doci na koncert, glasati za njih na nekoj top listi, itd. Ja ne mogu da shvatim da 99% populacije stvarno veruje da je Sverini neko maznuo onaj cuveni snimak i objavio? Jadna ona, vidi kako je sada na naslovnim stranicama svih tabloida, udarnih TV i radio emisija ... Te zvezde kojima se ti divis su samo PROIZVODI na kojima firma koja ih proizvodi ubire veliki prifit. Neobicni su samo utoliko sto su zrtvovali svoj privatni zivot zarad velikog novca. Ja to zovem ljigavci. Ne smem ni da pomenem da oni zaradjuju mnogo vise na reklamama i promovisanju modnih trendova nego na pevanju/muziciranju.

Da li neka od njih ima super glas ili ne potpuno je nebitno jer njihove pesme ne vrede nista. Totalni shund. Najcesca tematika tekstova tih pesama su lajt motivi iz zivota adolescenata. Daju tupava i iracionalna, ali dopadljiva (rekao bih lepo upakovana) resenja za stvari koje muce skoro svakog tinejdzera prirodno nabijenog hormonima. Tako su skrojene da se dopadnu na prvi pogled (sluh), ali su veoma kratkotrajne. Nije ni cudo. Ako ne kupis CD u roku od mesec dana verovatno ga nikada neces ni kupiti. One koje si kupila, do sledece godine ces zaboraviti da ih imas - treba da kupis druge. Industrija koja stvara ovakve zvezde sve to ima u malom prstu. Vi ste za njih trziste i to ono koje trosi najvise novca. Ako malo bolje pogledas, videces da se na vas trosi najveci deo kucnog budzeta.

Jel se seca neko muzikanata kao sto su "nju kids on d blok", "mili vanili", "vanila ajs", "dzejson donovan"? Ima ih jos mnogo. U vreme kad sam ja bio tvojih godina oni su bili mega popularni, a dans niko o njima ne zna nista. Kao da nisu ni postojali. Sa druge strane ima muzicara koji su svoju karijeru zavrsili i pre nego sto sam se rodio, a slusam ih i danas. I ti ces jednog dana :)

Kako budes sazrevala sve ces vise ceniti sustinu i iskrenost, a ne pakovanje. Sta ce ti pasta za zube koja je lepo upakovana, osvezava dah, ima odlican ukus, a zubi ostanu prljavi? Sta ce ti zvake koje cuvaju zube, a unistavaju zeludac?

Nemoj mnogo da razmisljas o ovome sto sam napisao. Suvise je surovo za tvoj uzrast. Sve ce to doci u svoje vreme :)

3APA3A:
LPhoklica:
3APA3A:
LPhoklica:

Huh, nije mi bila namera da te ismevam zbog godina, niti da tvoje misljenje omalovazavam zbog istih. To sam uradio da bih izbegao ovakvo "predavanje" kojim verovatno necu nista postici. Cak sam ubacio sto sam mogao vise smajlija ne bi li skapirala da ne mislim nista lose.

Razlika u godinama izmedju tebe i mene je skoro duplo i normalno je da imamo razlicite sisteme vrednosti. Bitno razlicite. Cak govorimo i razlicitim jezicima. Neke reci koje ti koristis za mene imaju potpuno drugacije znacenje. Bat, bek tu d topik.

Pevacice o kojima govoris jedva da znam i kako izgledaju. Ne razlikujem ih. Cuo sam par puta na TV-u neke njihove stvari i od onda je moje zanimanje za njih definitivno prestalo. O tracevima da i ne govorim. Svaki trac koji cujes o njima na TV-u, radiju, bilo gde, je ustvari jedan skup marketinski projekat: kako privuci sto vise fanova koji ce kupiti album, doci na koncert, glasati za njih na nekoj top listi, itd. Ja ne mogu da shvatim da 99% populacije stvarno veruje da je Sverini neko maznuo onaj cuveni snimak i objavio? Jadna ona, vidi kako je sada na naslovnim stranicama svih tabloida, udarnih TV i radio emisija ... Te zvezde kojima se ti divis su samo PROIZVODI na kojima firma koja ih proizvodi ubire veliki prifit. Neobicni su samo utoliko sto su zrtvovali svoj privatni zivot zarad velikog novca. Ja to zovem ljigavci. Ne smem ni da pomenem da oni zaradjuju mnogo vise na reklamama i promovisanju modnih trendova nego na pevanju/muziciranju.

Da li neka od njih ima super glas ili ne potpuno je nebitno jer njihove pesme ne vrede nista. Totalni shund. Najcesca tematika tekstova tih pesama su lajt motivi iz zivota adolescenata. Daju tupava i iracionalna, ali dopadljiva (rekao bih lepo upakovana) resenja za stvari koje muce skoro svakog tinejdzera prirodno nabijenog hormonima. Tako su skrojene da se dopadnu na prvi pogled (sluh), ali su veoma kratkotrajne. Nije ni cudo. Ako ne kupis CD u roku od mesec dana verovatno ga nikada neces ni kupiti. One koje si kupila, do sledece godine ces zaboraviti da ih imas - treba da kupis druge. Industrija koja stvara ovakve zvezde sve to ima u malom prstu. Vi ste za njih trziste i to ono koje trosi najvise novca. Ako malo bolje pogledas, videces da se na vas trosi najveci deo kucnog budzeta.

Jel se seca neko muzikanata kao sto su "nju kids on d blok", "mili vanili", "vanila ajs", "dzejson donovan"? Ima ih jos mnogo. U vreme kad sam ja bio tvojih godina oni su bili mega popularni, a dans niko o njima ne zna nista. Kao da nisu ni postojali. Sa druge strane ima muzicara koji su svoju karijeru zavrsili i pre nego sto sam se rodio, a slusam ih i danas. I ti ces jednog dana :)

Kako budes sazrevala sve ces vise ceniti sustinu i iskrenost, a ne pakovanje. Sta ce ti pasta za zube koja je lepo upakovana, osvezava dah, ima odlican ukus, a zubi ostanu prljavi? Sta ce ti zvake koje cuvaju zube, a unistavaju zeludac?

Nemoj mnogo da razmisljas o ovome sto sam napisao. Suvise je surovo za tvoj uzrast. Sve ce to doci u svoje vreme :)

Ovo sto si rekao je donekle tako,ali nista ne mora da znaci.Ja slusam i Britney i Kristinu od dana kad su izasle.I evo svaku njihovu pesmu mogu iznova da slusam,nije mi dosadno,a one ipak postoje 7-8 godina.
Moj tata npr covek koji se muzikom bavi 40 godina,koji slusa muziku od roka,do bluza,dzeza,...tvrdi da njihova(Britney,X-tina,Alicia Keys,...)muzika nije toliko nekvalitetna i da tek posle nekoliko slusanja moze to da se shvati.Tako da si donekle u pravu.Ali ako cemo iskreno,svima je cilj pare da dobiju i znam da nikad nece postojati neko ko ce sve nastupe i reklame da rade besplatno zarad publike.Tako da je to nesto o cemu se dugo prica.Ja imam skoro 18 god i mislim da sam u pogledu dosta stvari sazzrela,ali to sto slusam Britney i Kristinu ne znaci da sam ja samo nezrelo dete koje ne zna sta je kvalitet.Pevaci ce opstati dok bude bilo dobre pesme,a da li su one kvalitetne,pa neka pravi kriticari o prosude.

LPhoklica:
wild_child:
.......i prekinite da otvarate ovako glupe teme........get over it.Ako cemo se svadjati aj se svadjamo oko neceg pametnog za promenu.....

Pa da, već smo pričali o pravoj gluposti kod otvaranja ovakve teme. Inače, da se ne svađam ne bih ni dolazila na forum. :wink:

Pa i ja.....manje vise.Ali dosadilo mi je da se svadjamo oko ovakvih gluposti,dajte da nadjemo nesto iole inteligentno pa da raspravljamo o tome.....

joGooOOD:
Fali jer su skoro sve njene pesme(avriline)na novom albumu o propalim vezama.Ne bih se mogla nazvati razocaranim fanom ali gotivila sam je bash u 13-toj 8) i 1. album joj je bio do jaja(sada provaljujem,jer su joj lp pomogli...)ipak,zaista je izgubila svoj gik :evil: mzoda sam ja preemotivna,ali meni sve to jako smeta i baca me u bedak.... :? meni SMETA kako face sa mtv-a loze masu na njihov cd...prosto,zasto se Tarja iz Nw-a nije skinula u bikinac za nov album?za bravo?Jer je brit zavrsila muzicku?treba biti u svom elementu [/b]

I sta ti danas fali sto si je slusala.....nista!
A zasto se Tarja ne skida.....imaju i oni svoje nacine da privuku masu ne boj se ti za njih....................

VisionOfDisorder:
Ko god misli da je muzichka podloga koja ide uz Britney Spears nekvalitetna je ili retardiran ili gluv ili se ne razume u muziku. To je chinjenichno stanje. Druga stvar je da li vam se pop svidja ili ne.
hehe da li si svestan da si upravo rekao da je njena muzika kvalitetna (sem naravno ako nisi retardiran ili gluv), pročitaj još jedanput :lol:
Inače, da nisi negde pročitao da je ona prava * izvan studija ili jednostavno nije komercijala verovatno bi o njoj imao lepše mišljenje (ma 101%...nije *to* muzika koja ti je *loša*...)

Wild child je upravu zaista se ne treba svađati ovde, smorila sam se... i u to ime ja neću više da šaljem poruke na ovako izopačene teme... :)

3APA3A:
LPhoklica:
3APA3A:

Veoma mudro...o tome govorim :wink:

"I sta ti danas fali sto si je slusala.....nista!
A zasto se Tarja ne skida.....imaju i oni svoje nacine da privuku masu ne boj se ti za njih...................."

pa u sustini mi ne fali,jer sam cula obe strane i znam da razlikujem kvalitet. :wink:
A zasto se Tarja ne skida?hmm zanimljivo pitanje na koje znam resenje :lol: ,i ne sumnjam da imaju nacine wild child,pogledaj publicitet za Nemo,cista komercijala...nisu oni najcistiji,ali opet ne slika se u gola u ruzama sa elektricnom gitarom poput x-tine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back