neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
Zapalila sam se za garnijeovu kremu protiv celulita.....planiram da je kupim iako nisam sigurna da li je to sarena laza.....da li imate iskustva sa anti celulit kremama i da li ste zadovoljne ucinkom?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa bez fizičkih vežbi i ako imate mogućnosti, masaže.Krema sama za sebe nikakav rezultat ne može dati.Zapalila sam se za garnijeovu kremu protiv celulita.....planiram da je kupim iako nisam sigurna da li je to sarena laza.....da li imate iskustva sa anti celulit kremama i da li ste zadovoljne ucinkom?????
Slazem se, mora da se vezba, moze se postici ucinak samo kremom, ali jako mali... Ja i nemam mnogo problema, ali me i ono malo iritira... Flasa nezasladjene limunade dnevno i redovno dzogiranje su sjajna stvar, dok pri kupovini proizvoda se ne treba bas uvek povoditi cena=kvalitet, za malo novca se moze odabrati dobar tretman, npr.brsljenov gel (u apotekama). Moze da se pije i caj od brsljena za bolji efekat.
Ma, bice sigurnoSamo, na ove vrucine, bolje ti je i prijace ti vise da pijes vodu i konzumiras limunadu umesto cajeva, a ako ih volis i navikla si, bilo koji zeleni ce ti pomoci (plus ima detoksikujuce dejstvo-2u1)
Inace, zaboravila sam da pomenem masazu-nista bolje, opasno dobra stvar koja ne kosta nista ali iziskuje herojsku izdrzljivost je tusiranje naizmenicno toplom i hladnom vodom (pospesuje se cirkulacija), zatim treba kozu malo grublje nego nezno istrljati peskirom da bi telo bolje primilo kremu. Takodje, i dobar piling (koji ne treba raditi vise od dva puta nedeljno), moze da ucini da koza bolje upije (super je pripremi).
Slazem se, mora da se vezba, moze se postici ucinak samo kremom, ali jako mali... Ja i nemam mnogo problema, ali me i ono malo iritira... Flasa nezasladjene limunade dnevno i redovno dzogiranje su sjajna stvar, dok pri kupovini proizvoda se ne treba bas uvek povoditi cena=kvalitet, za malo novca se moze odabrati dobar tretman, npr.brsljenov gel (u apotekama). Moze da se pije i caj od brsljena za bolji efekat.
Zapalila sam se za garnijeovu kremu protiv celulita.....planiram da je kupim iako nisam sigurna da li je to sarena laza.....da li imate iskustva sa anti celulit kremama i da li ste zadovoljne ucinkom?????
Probajte VICHY Cellu-metric,serum.Odlican je.Koristi se 14 dana i nanosi se ujutru i uvece jer u pakovanju vec dobijete koja kesica se kad koristi.Odlican je kao preventiva i koza je posle njega zaista zategnuta i nezna.Verujem da pomaze i kod uklanjanja celulita.Koristim ga jednom u dva meseca.Cena je oko 3600din,ali vredi.
Luna,
jesi ti imala celulit pa ti je Vichy pomogao ili koristis samo preventivno?![]()
Da, i ja sam cula za crvenu Eveline da je ok..
to je ova -![]()
Hvala Luna![]()