Анти "Бус-плус" акција!

Косовски јунак

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
112
Доста су нас варали, сада хоће и да нас понизе!
http://www.smedia.rs/print/spress/1...-uvodi-Bus-plus-radi-za-nezavisno-Kosovo.html

У сваком случају, нови систем треба бојкотовати не само из логичних родољубивих разлога, већ и зато што је дара превршила меру. Превоз нетреба да буде луксуз. А ако нас приморају да купујемо карте, као што су најавили, треба се одлучнијим методама борити противу овог система!

Доста су нас варали, сада хоће и да нас понизе!
http://www.smedia.rs/print/spress/1...-uvodi-Bus-plus-radi-za-nezavisno-Kosovo.html

У сваком случају, нови систем треба бојкотовати не само из логичних родољубивих разлога, већ и зато што је дара превршила меру. Превоз нетреба да буде луксуз. А ако нас приморају да купујемо карте, као што су најавили, треба се одлучнијим методама борити противу овог система!
Alo junače, pa te karte ljudi kupuju više od 3 meseca unazad...
Kasno Marko na Kosovo stiže...

Alo junače, pa te karte ljudi kupuju više od 3 meseca unazad...
Kasno Marko na Kosovo stiže...

Ајде овако: зашто бих ја то морао да купим? Превоз је нешто што је нормална ствар, људско право. То би требало да држава обезбеђује својим грађанима...

Ајде овако: зашто бих ја то морао да купим? Превоз је нешто што је нормална ствар, људско право. То би требало да држава обезбеђује својим грађанима...

Pa ko te tera... :think: Nisu svi imali markice niti kupovali karte za jednu vožnju ni do sad.

Pa ko te tera... :think: Nisu svi imali markice niti kupovali karte za jednu vožnju ni do sad.

Али сада нас тим вражјим валидаторима чипују и прате кретање. У комбинацији са камерама на саобраћајницама, прате сваки наш покрет и повећавају нам досије у ДБ-у...

udjem ti ja jutros u bas...i dofatim se rukodržača....haha,koja greška...osta koža na ledenom metalu.***,oni ladno ne greju na minus 12.i hoće da im se kupi karta.i to za 60 dinara!to je užasno visoka cena.realna bi bila oko 20 dindži...tako da prihvatam bojkot...mada,ja se baš i ne vozim prevozom...ali ipak stajem uz one koji se bune kada ih neko pravi majmunima...pa ni taxi ne sme da poskupi koliko hoće nego se natežu sa vlastima.a taxi je luksuz,a ovo je osnovna potreba ljudi...mnogo se ova vlast igra sa vatrom zavlačeći ljudima ruku u džep...i to na onaj najbezobrazniji način.......

Али сада нас тим вражјим валидаторима чипују и прате кретање. У комбинацији са камерама на саобраћајницама, прате сваки наш покрет и повећавају нам досије у ДБ-у...

Pa znam...

izvini molim te...mora da ti neko radi u "pauku" pa te pogodilo
phil_40.gif
ašta je ono podebljano....
xmas_wink.gif

Mene to pogađa iz razloga što zbog svih tih vozila na ulici koja su tu jer se ne prave stambeni objekti sa garažama nego sa prodavničicama u prizemlju moram da se provlačim između kola na trotoaru
Ne razumem pitanje u vezi podebljanog

Back