Anthony Joshua nokautirao Wladimir Klitschka

Gledala sam i... zao mi Klicka.
Onaj Entoni je zver.
Ne volim kad neko izaziva dok se bije, tako da mi se tu vec smucio.
A Vladimir bolje izgleda od Entonija, ako mu je za neku utehu.
Sve u svemu, sinoc je bio dobar boks.
A bas sam ga se uzelela.
Nadam se da je Klicko dobro.

ta kromonjonska glava moze da istrpi i udarac maljem :cool:

ja sam na strani svakog ne-camuga boksera, ali vladu nekako dodatno gotivim... :)

Odlična borba jednog i drugog takmičara, nisam očekivao da će džoš da se povrati posle 5 runde kada je zapeo i onako silno da napadne u 11-oj.
Pa kad je video da je frljoka uletela kako treba, normalno je da će da zapne. Mada mislim da je u pitanju i blefiranje umora, pa čak i dok je pravio pauze.
Ono, nije Kličko početnik, ali i Džošoa je iskoristio to što niko ne zna kakav je u više rundi.
Ovo mu sledeći put neće proći:manikir:

Ma i da nije prošao aperkat, on je i pre krenuo na to da iskoristi snage što je ostalo za zadnje dvije runde, to sam i očekivao. Možda je i blefirao da mu da lažnu inicijativu jer kao splasnuo je posle 5 runde, vjerovatno je očekivao da se kličko izleti nedgje i umori pa da ga uhvati u seriju, međutim iskusan je kličko kao maratonac je održavao isti tempo do kraja i vjerovatno ga je provalio odmah, a džoš je posle morao da krene na sve, mladost, i snaga su presudili na kraju. Kličko je možda imao ozbiljnu priliku da završi borbu posle onih direkta da je još ponešto uletelo, u svakom slučaju džoš zasluženo osvojio pojas, a posebno je za primjer svima respekt između dva borca koji su pokazali.

Gledala sam i... zao mi Klicka.
Onaj Entoni je zver.
Ne volim kad neko izaziva dok se bije, tako da mi se tu vec smucio.
A Vladimir bolje izgleda od Entonija, ako mu je za neku utehu.
Sve u svemu, sinoc je bio dobar boks.
A bas sam ga se uzelela.
Nadam se da je Klicko dobro.

Ne bih da zvucim mizogeno, ali ono.....Ah, kad zensko komentarise "muske sportove i stvari". :mrgreen::hahaha:

P.s. Znao sam jednu likusu, koja je trenirala MMA iz pomodarstva (valjda se lozila na trenera), i koja je govorila da unapred zna ko ce pobediti u MMA mecu ( ispadose to parapsiholoske moci, prekognicija i sl), po tome ko kako fizicki izgleda (verovatno mislila na izrazenost i definisanost misica) i ko ima strasniju facu (verovatno utice i broj tetovaza i slicno).

Ha ha ha, moram da se nasmejem i napisem - ZENE. :hahaha::rotf:

Salu na stranu, fala Darwinu pa postoje i ozbiljne pametne zene koje su izvan stereotipa, a znaju da se lepo i parkiraju autom. :D

Ne tripujte se, Kličko nije imao šanse..

- - - - - - - - - -

Ne bih da zvucim mizogeno, ali ono.....Ah, kad zensko komentarise "muske sportove i stvari". :mrgreen::hahaha:

P.s. Znao sam jednu likusu, koja je trenirala MMA iz pomodarstva (valjda se lozila na trenera), i koja je govorila da unapred zna ko ce pobediti u MMA mecu ( ispadose to parapsiholoske moci, prekognicija i sl), po tome ko kako fizicki izgleda (verovatno mislila na izrazenost i definisanost misica) i ko ima strasniju facu (verovatno utice i broj tetovaza i slicno).

Ha ha ha, moram da se nasmejem i napisem - ZENE. :hahaha::rotf:

Salu na stranu, fala Darwinu pa postoje i ozbiljne pametne zene koje su izvan stereotipa, a znaju da se lepo i parkiraju autom. :D

A i opet bolje izgleda Džošua..
674401370.0.jpg

Kako nije imo šanse!¿
Da je stigo da ga sastavi još koji put posle one desnice, ne bi onog više niđe bilo!
Al onaj baš brzo pade[emoji53]

I samo da te podsetim, on je pao iz taktičkih razloga. Brzo se snašo. Što jes, jes.
Pa normalno, ali ipak je bio na većem nivou, mnogo boksera to izbaci iz ritma a on se potpuno povratio i nokautirao ga posle.

Back