Antarktik

Alo ženska glavo, ako ne umeš da koristiš pp, niti da diskutuješ na temu, ne moraš da pišeš ovakve nebuloze, jer su besmislene. Ako je tema dobra i interesantna - dobra je i interesantna - i to je to. Okani me se, ženska glavo, ko tebi brani da postiraš dobru temu ako možeš da dođeš do nje... pa dovuci je sa www.iluminati.org

Ja nisam plagijator kao sto si ti...:thumbdown:
Nikom nije zanimljivo to sto ti sa nekog sajta skines pun ku*ac textova,pa ih postujes!
Ti si u celoj prici najzanimljiviji,jer se palis kao hepo kockica!:lol:

Nisam ni ja plagijator. Nikad nisam objavio ništa tuđe. Kopiranje i postiranje retkih tekstova nije isto što i objavljivanje. Uostalom, kad sam postirao Thothove table na srpskom - nikome nije bilo jasno odakle sam ih doneo, jer ih na srpskom na Internetu nigde nema.

http://forum.krstarica.com/threads/208108

I šta, trebalo je da ih napišem da ne bih bio "plagijator". Da li si ti normalna? Uostalom, što ih ti nisi dovukla ako imaš pristup istim stranicama kojima i ja? Sada ih imaš i na 4Shared za download na srpskom, jer sam ih ja uploadovao. I to ne radim samo ja - kopiranje retkih tekstova - već mnogi - pa im ništa ne kažeš. A postavljao sam i svoje autorske tekstove, no ti to ne razumeš. Ne vidim dalje smisao ovih tvojih postova, zašto me napadaš bez razloga, pošto ne umeš da diskutuješ o temi; pretvaraš je u chat.

Ne napadam te....
Ti samo sibnes temu,pejstujes text bez ikakovg postavljenog pitanja tipa o cemu konkretnno se diskutuje...A,odgovor sam ti dala i gore,ali ponovicu.....
Niko se ne pali na prozivke toliko koliko se ti palis....
To je mnogima zanimljivo....
U jednom momentu sam mislila da si maskota foruma!
Ne mislim ja nista lose o tebi,cak sta vise,zabavljas me!;)

У суштини, нема везе да ли је ово Вајсов ауторски текст или га је однекуд прекопирао.
Чињеница је да је тема изузетно занимљива и да ови подаци звуче смислено, овако изложени.
Ја морам да признам да појма немам о Антарктику, али верујем да Швабов зна гомилу ствари о кјима говори званична наука па бих га молио за коментар из те перспективе.

Зато што си поприлично утемељен у научним стварима.
Просто невероватно за твоје године...
И то заслужује поштовање.
Као и Вајсово познавање алтернативних виђења....

Back