Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ali ga je našo.Pa nije ga on ubio
Trebalo su snimiti ubojicuNije ali ga je našo.
i tegli ga 100x težeg
Kicma transA i nije killing like dog nego working
Cek ispada da je mrav lesinarNije ali ga je našo.
i tegli ga 100x težeg
Mačka je ubica.Trebalo su snimiti ubojicu
Moze biti I neka pticaMačka je ubica.
Ali nemam dokaz, samo jaku sumnju na osnovu već počinjenih zločina.
Mrav je najjaca životinja kad se uzme odnos velicine i snage. Najjobicniji kucni mrav moze da digne teret 10 do 50 puta vece tezine od sopstvene.Nije ali ga je našo.
i tegli ga 100x težeg
Pa daCek ispada da je mrav lesinar
Zar se to ne zove kradjom lovine pa maltene podpada pod termin hijenaPa da
Kao što smo i mi
Naiđeš na bivola što ga ubio leopard (u međuvremenu skoknuo do reke da popije vodu)
i odvučeš ga u pećiinu
do obraduješ dragu![]()
Mačka 99,99 posto. Nego sita i besna pa ga ostavila tako.Moze biti I neka ptica
Mislim da balegar duze gura one kugle balege I isto su ogromne naspram njegaMrav je najjaca životinja kad se uzme odnos velicine i snage. Najjobicniji kucni mrav moze da digne teret 10 do 50 puta vece tezine od sopstvene.
da, sigurno. Ovo da je nrav najjaci sam video u nekom dokumenrcuMislim da balegar duze gura one kugle balege I isto su ogromne naspram njega
Valjda kraljicual će ženu da oduševi
ženu, majku, kraljicu naravnoValjda kraljicu
Sigurno je neka vrsta krađe. Ali vlasnik lovine se izležava i ne uzbuđuje previše.Zar se to ne zove kradjom lovine pa maltene podpada pod termin hijena
Mozda je to bila kolonija mrava sto je otela taj plen od lovcaSigurno je neka vrsta krađe. Ali vlasnik lovine se izležava i ne uzbuđuje previše.
Tako da to možemo smatrati kompenzacijom neprincipijelne božije raspodele veština svojim stvorenjima
Nije, kažem ti. Na tremu groblje nepokopanih stvorenja.Mozda je to bila kolonija mrava sto je otela taj plen od lovca
Sto bi ljudi rekli to ne zna sta ce od besa. Probaj ne hraniti jeNije, kažem ti. Na tremu groblje nepokopanih stvorenja.
Poslednjih večeri mačka mi donosi slepe miševe. To joj je tenutno hit.
Pravi komarcima čist teren.Poslednjih večeri mačka mi donosi slepe miševe.
Skrz će im očistiti teren, našla je negde štek šišmiševaPravi komarcima čist teren.