Anonimusi oborili sajt Eizbori: Nova Vlada Srbije neće uraditi ništa

virtuelni

Veoma poznat
Poruka
10.538
Hakerska grupa Anonimusi ostavila je poruku za novu Vladu Srbije kritikujući nove, a stare ministre, prije svega Ivicu Dačića i Mlađana Dinkića.

Anonimusi su oborili sajt eizbori, koji je pratio dešavanja u predizbornoj kampanji i tom prilikom ostavili poruku u kojoj navode da se ni s novom vladom ništa neće promijeniti jer “isti ljudi ostaju na svojim ministarskim pozicijama“.

- Žarko Obradović je za vrijeme svog mandata uspio da unazadi cijeli obrazovni sistem i dovede ga na rub egzistencije, a, ipak, ostaje ministar. Milutin Mrkonjić nije ispunio nijedan rok koji je obećao, a ostaje ministar. Ivica Dačić će biti premijer i ministar unutrašnjih poslova. Kako jedan čovjek može da stigne da obavlja tako odgovorne funkcije? Da li to znači i da će primati i dvije plate – navodi se u poruci Anonimusa.

Na oborenom sajtu su napisali i ovo:

- Da li stvarno ne može da se stane u kraj ljudima kao što je Mlađan Dinkić, pa će mu se dati novi mandat i dozvoliti da nastavi upropaštavanje i krađu ove države? Zašto stranke koje su jedva prešle cenzus kroje političku kapu Srbije? To nije volja građana Srbije. Zaustavite sami cirkus koji igrate pred očima javnosti ili očekujte reakciju – stoji na sajtu.

Uz poruku “Mi smo Anonimni. Mi smo legija. Mi ne opraštamo. Mi ne zaboravljamo. Očekujte nas” najavljuju još svojih akcija.

http://www.dnevniavaz.ba/globus/reg...ori-nova-vlada-srbije-nece-uraditi-nista.html

Da li je ovo prvi ozbiljni glas nezadovoljstva delimičnih političkih promena ili se dečurlija zaigrala?
Svejedno opet je dokazan očaj i zavisnost od međunarodnog faktora političke scene Srbije...

Poslednja izmena:

Back