Anonimno dudlanje kite - "gloryhole"

Moze neki crnac da ga provuce od 30 i kusur cm,ali bi domacice bile srecne i zadovoljne

- - - - - - - - - -

poenta je da te apsolutno ne zanima kako taj neko igleda ni ko je, vec samo da probas njegovu kitu i da nikad ne saznas ko je to bio.
I ne mora samo pusenje da bude :D

Mozes i dzak na glavi da stavis ,kao onaj lik kada karra vampiricu iz mrak filma ....ccccc umro sam kada sam to video

Moja druga fantazija u vezi anonimnosti, o kojoj razmishljam vec nekoliko godina, pa sam chak i pravila dogovore i odustajala - tiche se seksa u kojem se necemo videti. Ovako sam to nekako zamislila: recimo, upoznam jednog forumasha [ :) ] i malko se isprichamo telefonom, prosto da se prihvatimo bar na takav nachin, da ne bude sve nepoznato, pa onda da kroz taj razgovor dokuchimo da li imamo ikakve dodirne tachke na seksualnom planu, da li volimo iste stvari, da se malko opishemo da ne bude posle neprijatnih iznenadjenja - i naravno, morali bi nekako 'na osecaj' da verujemo jedno drugom ... a zatim da dogovorimo susret. Moglo bi to da bude u hotelu, recimo, on je doshao pre mene i uzeo sobu, meni je javio broj sobe i ja krecem .. u toj sobi sve je zamracheno, dakle, mrkli mrak, i u trenutku kada ja ulazim, da nam svetlost iz hodnika ne bi pokvarila plan, on se recimo povlachi u kupatilo i cheka da zatvorim vrata .. dalje je stvar jasna .. u mraku se napipavamo, vatamo, skidamo .. eto :)

Jedina dilema je da li da posle seksa ostanemo i dalje u mraku, ili da upalimo svetlo :)

Hahahaha! :hahaha1:
Nemoj da foliraš, garant nisi odustajala, garant si to uradila verovatno ne samo jednom, nego više puta. z:mrgreen:

****** ne znam zasto toliko kenjate i moralisete ako moram tako da se izrazim. Kad devojka voli da pusi onda je ona ta kuropusacica, kucka, ***** ili ne znam ni ja sta vam sve pada na pamet, a to sto isti vi koji to lupetate volite da lizete ***** to nikom nista

To mu valjda dođu pichkolisci
Nije on rekao za žene da su kurcopušice nego da je to kurcopušionica,nisi lepo pročitala z;)

Back