The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 80.381
Аман бре, докле више од књигама пропалог конобара из Аустрије?
Мислим, ствааарно...

Мислим, ствааарно...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anunaki su Bogovi. Uskoro ce doci, i nece biti ovako visoki, vec nase visine. Medju njima ce biti, Isus, Muhamed, Buda i ostali..
Istina o izduženim lobanjama, razgovor dvojice naučnika u Americi:
Naučnik A (žali se svom kolegi): Dragi kolega, moram da primetim da su nam posete muzeju arheologije naglo opale.
Naučnik B: Hmmm, imam ideju koja bi možda mogla da upali i donese nam veliki profit.
Naučnik A: Kakvu ideju?
Naučnik B: hajde da izvajamo neke izužene lobanje, i kažemo ljudima da su to neki svemogući ljudi koji su živeli u starom Egipu.
Naučnik A: Ma hajte kolega, odmah će provaliti da su lobanje lažne.
Naučnik B: Neće, jer ćemo ih držati otvorene za javnost samo par dana, videće ih samo nekoliko ljudi koji će raširiti glasine o postojanju ljudi s izuženim lobanjama, posle kad javnost sazna za to, preko štampe i medija i navale da ih vide, mi ćemo ih skloniti i reći da one nisu više za izlaganje, uz neko naivno objašnjene, da bi se još više raširila priča da mi nešto krijemo.
Naučnik A: To bi moglo da upali, a šta posle?
Naučnik B: Jednostavno, naša ekipa će napisati još gomilu knjiga, članaka u časopisima, snimaćemo serije, sve o tim izmišljenim ljudima, pa nek se ceo sve zabavi o tom glupošću, mi ćemo profitirati, i na svakih par godina plasirati novu bajku i nova 'otkrića'.
Naučnik A: Kolega čestitam na genijalnosti, dok mi budemo punili džepove, ljudi će se zamlaćivati s tim budalaštinama i neće se zapitati ko stvaro zapravo vlada svetom i neće se starati o svom spasenju.
Naučnik B: Pa onda, na posao.
Na,kontu tvog teksta ; Dosao nemacki novinar u posetu jerusalimskome ZOO vrtu i vodic mu pokazao nesto nesvakidasnje.....U ,kavezu sa vukom spava na njemu naslonjeno jagnje i ovaj se odusevio slikom i prilikom ,te ce ''Pa,ovo je predivno ,ovu sliku moramo pokazati citavome svetu ,da se vidi da je pomirenje i opstanak moguc i medju vekovnim ili decenijskim zavadjenim narodima ,na to ce cuvar'' nema problema napisite sta zelite ,ali ne govorite da jagnje uvek zamenimo novim ''.
Zato ,kolega ne veruj svemu sto cujes ili vidis u stampi ili sto ti prezentuju .....Ima necega izmedju redova ,istina koju kriju ,Narvno ,tebi niko nece aludirati u sta da verujes ,reci ce ti se samo ,ako dozivimo![]()
Interesuje me, ako se neko ovdje razumije u to, posto ''proucavam'' pojam Nibiru vec neko vrijeme i vidim da je susret sa Zemljom ''odredjen'' za taj famozni 21.12.12., i koliko sam uspio shvatiti, on bi trebao da presjece putanju Marsa... E, mene interesuje dal neko zna otprilike koja je razdaljina izmedju Zemlje i Marsa i koliko Marsu treba vremena da dodje sa pozicije na kojoj je on bio 21.12.12. na poziciju na kojoj je bila Zemlja 21.12.12. I naravno, da li je moguc ''sudar'' te dvje planete, posto Nibiru treba da presjece, ponavljam, liniju putanje Marsa (zbog toga me interesuju te putanje i to)...
None of these gods is among the Anunnaki. Only Zecharia Sitchin made them so. The warrant for this is that the Anunnaki take their name from the sky god An, and thus can be viewed as offspring of the sky. But in Greek myth, the Titans and the Cyclopes are also the offspring of the sky (Ouranos), yet they did not “descend” from outer space but rather were born of the earth (Gaia). Similarly, the Anunnaki are associated with the earth, and texts from Assyria and Babylon tell us that their mother was Ki, the earth itself.
In the Enuma Elish, Marduk assigns the Anunnaki to their stations, half to the newly-created sky above, and half to the realm under the earth. They could not have come down from the sky, for Marduk had only just made the sky from the chaos monster Tiamat. The bilingual version is more explicit. It states of Marduk in line 15: “The gods the Anunnaki he created at one time.” Thus, not only were the Anunnaki not beings from the sky, they were creations of Marduk, just like people.
That's the sort of lunacy that happens when people step away form the far more interesting truth of the matter.Quote
William Henry, who believes telephone booths are secret symbols for trans-dimensional portals, lies about Sumerian texts regarding the Anunnaki, claiming without evidence that they were described as humanoids who could “phase in” to human form, which cannot be found in any ancient text. David Childress claims that the Anunnaki are “described in great detail” in cuneiform texts, which is another lie… he is confusing them with the Watchers when he talks about their knowledge of arts and sciences.