anksioznost

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
16999241_1287145691351867_2697085665470834748_n.jpg

kaze moj drugar, u zivotu je svasta prosao i dosta toga se plasio, pa je oguglao
ali mu se cini da ga nista nije tako uplasilo kao dve osobe na ovoj slici i mogucnost koju su dobile u ruke - a to je novi usa prezident i vremesna gospodja koja se prostrla po kabinetskom otomanu u trenutku zvanicne posete

ja mu kazem da me ne plase ovi nevaspitaniji nista vise od onih vaspitanih pre njih

cega se vi plasite?

ps a sad malo skandala i traceva - sta mislite da li je bilo seksa izmedju navedenih aktera :zper:

ja bih ovo na filozofiju
religiju, pardon

sex i anksioznost
ili anksioznost kao posledica "manenismomi" sexa

shto si nabudzila toliko crnaca , sad ce te napushe za rasizam

- - - - - - - - - -

il josh neshto gore
all to necu da kazem jer sam fina danas

bog imperator nije za strah nego usklik srece
dive kazi drugu da je otporaska izdajnicka sorosevska placenicka protuva
zali Pavkovica sto ih sve nije poravnao gusenicama

Pogledajte prilog 430745

kaze moj drugar, u zivotu je svasta prosao i dosta toga se plasio, pa je oguglao
ali mu se cini da ga nista nije tako uplasilo kao dve osobe na ovoj slici i mogucnost koju su dobile u ruke - a to je novi usa prezident i vremesna gospodja koja se prostrla po kabinetskom otomanu u trenutku zvanicne posete:

Tvoj drugar je debil jer je popušio CNN liberalnu mantru.

to je fotomontaza
ko je uopste ta plavusa?kosa joj je gora nego moja :lol:

nije, gospodja servisira :zper:

Kellyanne Conway is an American political activist currently serving as Counselor to the President for Donald Trump and has also been a Republican Party campaign manager.

16865070_10210486766559056_2779222239195926185_n.jpg

- - - - - - - - - -

bog imperator nije za strah nego usklik srece
dive kazi drugu da je otporaska izdajnicka sorosevska placenicka protuva
zali Pavkovica sto ih sve nije poravnao gusenicama

ih kako to da mu kazem zbog izblajhane gospodje :)

- - - - - - - - - -

i da tramp voli mlado meso prematora je ona za njega da padne sex

mozda je perverzan, pa voli vrsnjakinje :rotf:

Pogledajte prilog 430745

ali mu se cini da ga nista nije tako uplasilo kao dve osobe na ovoj slici i mogucnost koju su dobile u ruke - a to je novi usa prezident i vremesna gospodja koja se prostrla po kabinetskom otomanu u trenutku zvanicne posete

ja mu kazem da me ne plase ovi nevaspitaniji nista vise od onih vaspitanih pre njih

cega se vi plasite?

ps a sad malo skandala i traceva - sta mislite da li je bilo seksa izmedju navedenih aktera :zper:

Bilo je.
Crnci izjebaše crnkinje,
a klečeća plavuša jeb'e mobilni !
Takorekuć, više siluje....
Dok Tramp polako klizi u politički trans.

Pogledajte prilog 430745

cega se vi plasite?

Ti se divka, svake kampanje i izbora, sve vise bojis.
Ja sam ovde deset godina, sa svakim izborima, ti otvaras ove anksiozne teme, treci sv.rat itd...

Sunce moje, strah te sputava... ili stranka... opusti se

Ti se divka, svake kampanje i izbora, sve vise bojis.
Ja sam ovde deset godina, sa svakim izborima, ti otvaras ove anksiozne teme, treci sv.rat itd...

Sunce moje, strah te sputava... ili stranka... opusti se

Svi normalni,obicni ljudi se plase.

Ne odes tamo gde je naredjeno ionako bednu platu skresu za 50% .
Odbijes da uradis sta zele dobijes otkaz.

Mozda Divka pise deset godina ali ovakvo stanje u zemlji nam je vec 22 godine.

Treba prehraniti svoje,treba platiti dadzbine.
Nisu to umisljeni vec realni strahovi.

Znamo u kakvoj zemlji smo.

Back