Zaboravih da dopisem i koliko je to vec izvikana i tek radi reda izjava - "iskljuici TV, ukljuci mozak". Nekad, kada nije postojao internet, ova recenica je bila recenica pametnih obrazovanih ljudi. Danas je to postala ocigledno recenica sarlatana i neznalica, paranoika koji zbog nerazumevanja nauke skliznuli u gotovo paranoidnu shizofreniju, jer nista ne razumeju kako treba, a posto ne razumeju moraju naci onda zasto to sve tako, uzrok. I onda guum desi se "kratak spoj" u njihovim glavama i pocne paranoja - "Aha, ma to nista niej tacno nego to rade da kriju istinu od nas. Da nam sipaju fluor u vodu da crknemo. Da nas hrane GMO-om da ostanemos terili. Zaprasuju nas sa neba aluminijumom da ne mozemo da imamo decu da smo bolesti da zaradju na vakcinama na nama. Da se smanji broj ljudi na zemlji. Bil Gejc to zeli a windowsi su mu paravan, zato su toliko i losi oeprativni sistemi, on se ne bavi time zapravo vec da smanji broj ljudi na zemlji".
Da tacno, sada vidim - SVE SE UKLAPA. Sve korelira.
Da, teorije zavere koreliraju, i paranoja moze biti prenosiva kao i virus gripa il bilo sta drugo sto se prenosi aero ili kapljicnim putem. Imamo masovne histerije, masovne psihoze i tzv FOLIE A DEUX. To i objasnjava zasto je prosecni antivakser i antiGMO ludak, i HAARP protivnik i sirovi vegan i sangejzer i ne veruje da smo sleteli na mesec itd. Najgluplji i najbolesniji medju njima veruju i da je planeta zemlja ravna ploca, a da nismo sletali na mesec niakd, vec da ej to snimljeno u Holivudu.
Znaci totalno sve obrnuto nego sto jeste. Cela realnost im je suprotna stvarnosti. Ja mislim da jedino sto oni tacno znaju je jos uvek - kako se zovu. Al ni to nece mnogo dugo da traje, jer eno ih na psihijatriji misle da su Hitleri, Zevsovi, Torovi, Hristovi, Bred Pitovi, manekenke, boginej itd.
Dakle, kako vas niej sramota da i dalje koristite tu genericku glupost "Iskljuci TV upali mozak". Mislim, ko jos gleda TV? Gde se to na TVu majke ti Kamael daje sta obrazovno i naucno, pa kao TV nas zaglupeo, a trebalo bi da "ukljucimo mozak"?
Na TVu samo teorije zavera bre - Biseri emisija, Na rubu znanosti, i slicne gluposti + rijaliti programi - parovi, Farme, veliki bratovi, Srvajveri itd itd. Glupe emisije za zatucane.
I gde tu ima nauke, koja na TVu ne donosi profit i niko je nece, niko to ne gleda, pa ja sada kao gledam TV pa me oni zatupeli naukom, al ti si tu da me spasis, pozivanjem na ukljucivanjem mog mozga?
Sta znaci to ukljuciti mozak, iskljuciti TV? Zasto pricas nesto o psihologiji kada em nemas POJMA O ISTOJ, em nisi ni psiholog pa da se pozoves na knjigu da si tako procitao, kao onaj zaludjeni Mocart za gitari?
Sta znaci to u psihologiji "ukljuciti mozak" ? Kako ja to da ukljucim mozak? Mislis da odem da lajkujem na fejsu stranicu Ravna Zemlja, ili Rvnozemljasi Hrvatska, ili onu debilku Mariju S na YouTube, koja prevodi TUDJE video klipove, odn lepi srpske prevode na TUDJE IDEJE, TUDJE F-DIJAGNOZE SHIZOFRENIJA I PSIHOZA?
Je l to znaci ukljuciti svoj mozak m Kamaelo?
Je l cu ukljuciti mozak Kamael, ako kao ti proserujem onu random USA slicicu zemlje koaj postavlja pitanje kako je zemlja okrugla ako imamo dan i noc, tako nesto, sto si podelio skoro na forumu, sto je delo TUDJEG MOZGA, tudjeg bolesnog mozga koji ne zna nista o astronomiji, fizici, hemiji, ko nije cuo za Koriolisovoj sili, prostiranju radio talasa na okrugloj loptastoj zemlji itd?
Znaci za tebe je "ukljuciti svoj mozak a ne biti sugestibilan tudjim misljenima" = sharovati random retardirane meme slicice USA teoreticara zavere, na engleskom jeziku? A da "iskljucim TV" bi u praksi znacilo da se odreknem diplome kao onaj tvoj mentor veganstva retard sektas adventista krecionista Miroljub Petrovic, da pljujem doktore nauka, dokaze, argumente, slike slikane iz kosmosa, astronaute koji su bili van zemlje, video snimke NASE. Znam, znam, to je sve Holivud podmetnuo i snimio ispred zelenog platna + CGI je l tako? Ma da, provalili ste vi Matrix sistem.
Ah ah ah ah ah ah ha. Koliko si bre ti presmesan i predajan. Sta je sledece, najnovija faza tvoej shizofrenije, gde ces ubedjivati svog psihijatra da ti ne postojis ili da ruke i noge nisu tvoje, vec ti ugradili neke tudje, jer si ti deo alien-experimenta nad ljudima i nalazis se ne na zemlji nego na njihovoj planeti koja je uredjena kao nasa, a mi smo svi maskirani vanzemaljci?
Leci se covece, ako jos uvek moze nesto da se uradi i da zivis i radis neki prost posao tipa obucar, djubretar, posto ti toliko inteligencija i kogntivine sposobnosti dozvoljavaju, uz dozivotno ispijanje antipsihotika, sa koliko toliko kracim recidivima.
Ako me ne poslusas, doze lekova ce ti posle biti mnogo vece a recidivi cestiji i mnooogo duzi.
Kad pocnes da se lecis, vise ti se necu smejati, jer nije za smejanje kada je neko bolestan i pokusava da se leci i ne para nosom oblake i daningkrugerovski prica drugima da "ukljuce mozak".
Kada sam bio na praksi na psihijatriji, vecina psihijatrijskih pacijenata u vezi sumanutih ideja je mislila da ne mogu psihijatri da ih shvate i da su glupi, pa su ih upucivali da "ukljuce mozak" i da ne veruju nauci, jer nauka - to je sve laz i obmana da se ne sazna prava istina ahahahha.
A jbt koliko vas je, ne zna se da l treba prosirivati pre kapacitete zatvora ili ludnica.
Ajde cao, da ne gubim vise vremena, sa psihijatrijskim pacijentima, odavno je proslo vreme kada sam ja dzabe volontirao, ocu bre da mi plati neko za ovo a ne za dz da radim.
I da porucim ja tebi nesto iz psiholoskog ugla - Ugasi ti covece INTERNET, i rukovodi se DOKAZIMA i proverljivoscu, a ne da ukljucujes tvoj mozak koji je placebo efektom izdrogiran internetom i teorijama zavera, ironicno sa ZAPADA TOG, IZ USA, jer sve vase teorije zavera poticu iz USA. Jer i zdrav mozak obmanjuje, ljudi vidjaju Isusa na tost hlebu sto se u psihologiji naziva pareidolija, pa i takav "ne ukljucuje takav svoj mozak" vec se rukovodi DOKAZIMA i naucnim proverljivim faktima, a kamoli da ukljucuje mozak takav kao ti, koji ima veoma, veoma poremecenu biohemiju transmitera, i jedino sto ti jesi ukljucio je COPY PASTE kalup za dalje stancovanje teorija zavera.
Uniformisani ste svi do bola i svi nepogresivo, prenosite sve isto, svaki zarez, svako slovo svaku meme slicicu, a vecito se ironicno pozivate da "mislite svojim glavama" i time ostalima nesto trubite.