- Poruka
- 179
Pozdrav. Dobio sam dijagnoze da patim od gastritisa i anksioznosti. Gastritis imam dugo to nije novost,ali anksioznost prvi put. Ne znam sto je to. Da li je netko imao slicnih problema i kako je to rijesio? Lijep pozdrav.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anksioznost je iracionalni strah, kada se previše čovek brine i brine. To može biti pojava u javnom prostoru gde postoji osećaj kao da te svi gledaju. A realno svako gleda nešto pet i gleda kad će dobiti tu palačinku koju je naručio.Pozdrav. Dobio sam dijagnoze da patim od gastritisa i anksioznosti. Gastritis imam dugo to nije novost,ali anksioznost prvi put. Ne znam sto je to. Da li je netko imao slicnih problema i kako je to rijesio? Lijep pozdrav.
A ko ti je to dijagnosticirao`? Gastrolog se bavi samo gastritisom, ne verujem da te je ispitivaoPozdrav. Dobio sam dijagnoze da patim od gastritisa i anksioznosti. Gastritis imam dugo to nije novost,ali anksioznost prvi put. Ne znam sto je to. Da li je netko imao slicnih problema i kako je to rijesio? Lijep pozdrav.
Jedno naravno ne iskljucuje drugo jer je gastritis neka nervoza creva , da se onako laicki izrazim,psihijatar mi je dao dijagnozu ankioznosti gastrolog me slao k njemu sad moram oboje lijecit. nitko nista ne zna.same krive terapije mi prepisuju
gastrolog ali ne shvacam niti ja zastoJedno naravno ne iskljucuje drugo jer je gastritis neka nervoza creva , da se onako laicki izrazim,
a anksioznos pokriva sve i svasta nego bi mene zanimalo ko te je i zasto poslao kod psihijatra.
Da te se otarasigastrolog ali ne shvacam niti ja zasto
anksioznost je gora napadi panike tesko disanje mislis da ces prestat disat,gastritis imam 14 godina vec sam se naviknuo na toDa te se otarasi
Ma zaboravi na anksioznost, gledaj da taj svoj gastritis nekako drzis pod kontrolom.
Pa znaci da te lekar ipak nije slao bez veze kod psihijatra.anksioznost je gora napadi panike tesko disanje mislis da ces prestat disat,gastritis imam 14 godina vec sam se naviknuo na to
da ali psihijatar ne zna uzrok toga niti kako da to lijeci. zeznuta situacija.Pa znaci da te lekar ipak nije slao bez veze kod psihijatra.
Anksioznost je jedan jako uopsten, univerzalan termin, definicija, dijagnoza, da tu ne mozesda ali psihijatar ne zna uzrok toga niti kako da to lijeci. zeznuta situacija.
da znam i to se tesko lijeci. ali oni su svi nesposobni to je problem. najsposobniji su kad trebaju uzet novceAnksioznost je jedan jako uopsten, univerzalan termin, definicija, dijagnoza, da tu ne mozes
da ocekujes od bilo kod lekara neki carobni stapic ili pilulu.
nista jos. pijem xanas sr1 al jos od prije.Čekaj, samo ti je konstatovao anksioznost a nije ti prepisao ništa?
Xanax je specifičan lijek, ne odgovara svakome.nista jos. pijem xanas sr1 al jos od prije.
meni jedino od odgovara. probao sam normabel,helex,lexirium.nula bodovaXanax je specifičan lijek, ne odgovara svakome.
al xanas vise ne pomaze.morat cu pocet uzimat od 2. a to ce me sjebat skrozPa da, to je individualno.