Kazanova
Ističe se
- Poruka
- 2.134
Jesi li video Bozo sa kakvim sve imam posao? Ako si mi obrisao moje postove... nema problema, samo neka me se ovaj ratosilja... mada njegova privrzenost prema meni...?! Ne mogu da ti garantujem!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Administrator:igracina:Malo si nervozan, nisi jos uzeo svoju dozu narkotika![]()
Postovani,
ukoliko nastavite da krsite pravilnik Foruma Internet Krstarice, bicete sankcionisani.
Pozdrav
Kazanova:Garantujem da je ovu istoriju pisao Milo (u dupe mu se nabilo) kao u Tudjman koji je rekao da su indijanci poreklom iz Dubrovnika.
igracina:Hej, na jedan moj post ovaj lik je odgovorio na dolje navedeni nacin.
Niko ga nista nije upozorio!
Da li postoje sankcije za nekoga, ko vrslja po forumima i dobacuje razne vulgarnosti kao sto je ova dolje?
Mogu li da dobijem konkretan odgovor?
Kazanova:Garantujem da je ovu istoriju pisao Milo (u dupe mu se nabilo) kao u Tudjman koji je rekao da su indijanci poreklom iz Dubrovnika.
Administrator:igracina:Hej, na jedan moj post ovaj lik je odgovorio na dolje navedeni nacin.
Niko ga nista nije upozorio!
Da li postoje sankcije za nekoga, ko vrslja po forumima i dobacuje razne vulgarnosti kao sto je ova dolje?
Mogu li da dobijem konkretan odgovor?
Postovani,
na kom forumu se nalazi poruka i koji je naslov poruke?
Pozdrav[/quote
Forum ISTORIJA, tema ETNOGENEZA CRNOGORACA
igracina:Forum ISTORIJA, tema ETNOGENEZA CRNOGORACA
Administrator:Postovani,prvo kontaktirajte moderatore foruma 'Istorija' u cilju resenja problema, ako do resenja ne dodje obratite se na 'forum-info(a)internet-krstarica.com'.
analiticar:Po političkom opredeljenju sam nešto između DSS-a i DS-a, ali NIKADA ne izlazim na izbore...![]()
Nekako smatram da jedan glas ne može puno toga promijeniti..A i političari često mijenjaju svoje stavove kao donji veš...![]()
DSS i DS ?analiticar:Po političkom opredeljenju sam nešto između DSS-a i DS-a, ali NIKADA ne izlazim na izbore...![]()
Nekako smatram da jedan glas ne može puno toga promijeniti..A i političari često mijenjaju svoje stavove kao donji veš...![]()
Samuraj:jagodica:Samuraj:Jednostavno ih treba pustiti da idu.
Mi se ne koljemo zato što smo ludi,
već zato što je neophodno sačuvati državu koju
imamo ( bez obzira koliko je dobra ili loša ).
a kako ti sacuvas drzavu kad pustis ljude u najboljim godinama (sa porodicama) da idu napolje! onda je posteno da trazis dobrovoljce...i zar ne mislis da bi bilo kakav hemijski rat lose uticao na zemljiste dole...ako zanemaris ljudske gubitke
Ljudi u najboljim godinama,posebno sa decom su
u takvim situacijama najslabije karike u celom
sistemu.
Dekoncentrisani,mogu ući samo u zbir žrtava
na kraju kompletnog posla.
Ne trebaju ti dobrovoljci,već mladi ljudi koji
nemaju porodicu i nemaju šta da izgube.
Što se tiče hemijskog rata sve zavisi od otrova koji se koriste.
Npr:Sarin deluje sa zakašnjenjem od 12 do 24
časa,nakon čega je svaka vrsta medicinske pomoći
skoro uvek uzaludna.
Radi se o nervnom agensu,koji isključivo deluje na
CNS kod čoveka,a ne na zemljište.
Prednost takve vrste ratovanja je što maksimalno
štediš svoje ljude,a nanosiš velike i nepovratne
gubitke u ljudstvu i stanovništvu neprijatelju.
eremita:MOJE POSLEDNJE GLASANJE BILO JE ZA VOJISLAVA KOSTUNICU ZA PREDSEDNIKA SRBIJE!
KAKO SU GA DS-ovci niskim i nedolicnim udarcima i podmetacinama onemogucili da bude predsednik Srbije - IAKO JE DVA PUTA POTPUNO LEGALNO IZABRAN - VISE NE IZLAZIM NA IZBORE, jer su se sinovi ugledali na svoje oceve-komuniste.
DOK SU BILI KOMUNIST NA VLASTI
UGLAVNOM NIKADA NISMO NI IZLAZILI NA TE NAMESTENE IZBORE.