gost 445101 zmajka Poruka 45.745 30.04.2020. u 00:45 - АНКЕТА ВЕКА: Најбоља песма Здравка Чолића ''Чоле'' #76 ChristopherWalken: Heroina... A AAAAA aa A AAAAA aa A AAAAAA a a A AAAAAA... Što bi rekao Čola u Čaje Šukarije Kliknite za proširenje... kada spavaš ne mogu da ne mislim šta sanjaš, ne mogu da ne mislim šta misliš.. eh
ChristopherWalken: Heroina... A AAAAA aa A AAAAA aa A AAAAAA a a A AAAAAA... Što bi rekao Čola u Čaje Šukarije Kliknite za proširenje... kada spavaš ne mogu da ne mislim šta sanjaš, ne mogu da ne mislim šta misliš.. eh
ChristopherWalken Elita Poruka 18.802 30.04.2020. u 00:52 - АНКЕТА ВЕКА: Најбоља песма Здравка Чолића ''Чоле'' #77 хероина: kada spavaš ne mogu da ne mislim šta sanjaš, ne mogu da ne mislim šta misliš.. eh Kliknite za proširenje... Tvoje oči, kao zrele šljive padaju po meni... Dobro,tu ga je malo zamastio ali je pesma vrhunska. I tekst i melodija i muzika.
хероина: kada spavaš ne mogu da ne mislim šta sanjaš, ne mogu da ne mislim šta misliš.. eh Kliknite za proširenje... Tvoje oči, kao zrele šljive padaju po meni... Dobro,tu ga je malo zamastio ali je pesma vrhunska. I tekst i melodija i muzika.