АНКЕТА ВЕКА: Најбоља песма Здравка Чолића ''Чоле''

Која је најбоља Чолина песма?

• Ukupno glasova
    18
Poruka
18.999
У уводном посту мислим да не требам превише речи трошити о извођачу, легендарном Чоли, уз чије песме одрастају генерације од '70-их година до дан данас.

Врло тежак задатак чека учеснике анкете, изабрати најбољу Чолину песму.

Да ли сте усамљени, чекајући своју љубав, певали о завејаним Подлуговима, или сте изјавили љубав некоме певајући Ти си ми у Крви, ђускали уз Пусти моду као Тобџије из Књажевца или сте пак пролазили кроз тежак раскид са Ти можеш све...

Ово није било каква анкета, зато удахните дубоко, преслушајте плоче и ЦД-ове које сте добили уз прашак, па дајте допринос вероватно најтежем избору којег је овај форум видео.

Срећно!

@хероина @Little Redhead Надам се да сам испоштовао! : )

plače mi se, ne mogu da se odlučim samo za jednu : ((
Дао сам у анкети опцију да можеш гласати за три песме, ставити само избор једне песме на овакву анкету је фашизам најгоре врсте.

pa da počnemo..
kasam bio mali deca, jako sam volela čaje šukarije, ali ko nije zar ne?
e onda, nadjem na audio kasetama nekim, bog da im dušu prosti, miks tzv eks ju balada
i tu nadjem ti si mi u krvi, podlugove i kristinu
smatram da su te 3 zaista vrhunske balade, ali sam ih u jednom momentu “preslušala” pa mi dosadile malo, ali sada mogu ponovo da ih slušam ponekad
e onda, nakon više od 10 godina neslušanja čole, pre 7-8 godina počinjem ponovo da ga slušam i pronalazim sledeće pesme koje su mi favoriti za ovo glasanje:
-Sinoć nisi bila tu
-Kao moja mati
-Negde na dnu srca
-Noć mi te duguje
-Ej draga draga
-Samo kad mi kažeš ljubav
i tu nije kraj!
uvek volim da se razonodim uz čija je ono zvezda, pevam danju pevam noću, mastilo i voda, hotel balkan..
i ne zaboravimo hitčinu- ničeg nije bilo izmedju nas

izuzmite me iz prebrojavanja : (

Back