- Poruka
- 388.205
Na društvenim mrežama ljudi se svadjaju oko naizva ovog premeta.
Verujem da ga imate u kući .Preakticna stvar
Kako ga vi nazivate?
Kako ga vi nazivate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na društvenim mrežama ljudi se svadjaju oko naizva ovog premeta.
Kako ga vi nazivate?
Pogledajte prilog 1080929
Isto sam tako i ja razmišljala.. i dvoumila se da li da kažem "žica" ili "sušilica".. pa mi onda žica nekako dođe ono što je visoko iznad zemlje, a sušilica je sad ono električno, što liči na veš mašinu... i onda mi se ni jedno nije baš dopalo, ali sam ipak glasala za "žica".. (mislim, ono drugo je ipak sad električna stvar..)Žica za sušenje veša mi je bila najprimamljivija ali se odnosi na nešto što je na terasi ili u dvorištu te postoji samo u seoskim ili prigradskim naseljima, a ono što služi za sušenje istog u kući je kod mene sušilica.
meni je isto "zica za sušenje veša" prvo sto bih izgovorila
ne zovem ga sigurnoDa.. ali mislim da ga tako ne zoveš.![]()
znaci nazivas ga "kucni avion" samo jos da poleti i u letu osuši veškucni avion ?..![]()
...i treba neko da jase i vice `i-ha`, kao u Dr.Strangelove...a ne, to je bomba.znaci nazivas ga "kucni avion" samo jos da poleti i u letu osuši veš![]()
Šališ se?mislim da se zove i "majmun"
Ko je Dr. Strangelove?...i treba neko da jase i vice `i-ha`, kao u Dr.Strangelove...a ne, to je bomba.![]()
Film i cuvena antologijska scena:Ko je Dr. Strangelove?
Pa jeste.. treba ljudi da imaju gde da odlože stvari dok se međusobno svlače.. najbolje je uvek u kući biti uredan..Dušo, daj ono sexualno pomagalo..
Šališ se?
Ko je Dr. Strangelove?