Anketa: preferencije

Kakvu zenu bi za sebe odabrali?

• Volim lepu iz zgodnu da mi svi zavide makar bila i neverna

glasova: 7 38,9%
  • Volim vernu i cestitu makar bila najruznija u kraju

glasova: 3 16,7%
  • Ne mogu da se odlucim

glasova: 7 38,9%
  • Ne volim zene ni lepe ni ruzne

glasova: 1 5,6%

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Sta vam je milije u zivotu: da imate zenu (devojku) lepu i zgodnu kojoj se svi udvaraju, nabacuju i dovode u iskusenje, ili neka koja nije lepa ali je zato verna i odana samo vama....

Da li CEO zivot proziveti sa nestasnom vevericom ili tromim mecom? :think:

Sta vam je milije u zivotu: da imate zenu (devojku) lepu i zgodnu kojoj se svi udvaraju, nabacuju i dovode u iskusenje, ili neka koja nije lepa ali je zato verna i odana samo vama....

Da li CEO zivot proziveti sa nestasnom vevericom ili tromim mecom? :think:

Hm, lepe zhene su vernije... gabori sharaju... daljshe, kake to veze ima sa neverstvom... missim, udvaraju se, nabacuju joj se... pa shta... glupost... neka, lepa a moja... drugi gledaju i crkavaju.... :lol:

To je tacno, al ruzne nikada nisu IZLOZENE STALNIM MUSKIM NAPADIMA, na ulici, na poslu, u kupovini.....

Tako da nisu u situaciji ni da popuste pred tim napadima kao sto popustaju lepe....

Pa vidi lepa devojka iako ima puno napada, habituira vremenom, tako da je cak paradoksalno da je bolja investiija lepa devojka. Nesto moze od nje i biti. Tacno je da e je stalno napadati, ali sa druge strane ti bi trebalo da se trudis da napadi imaju sankcije, tipa da vaspitas negativnim sankicjama.
Dok od ruzne ne moz nista da napravis :D

Pa vidi lepa devojka iako ima puno napada, habituira vremenom, tako da je cak paradoksalno da je bolja investiija lepa devojka. Nesto moze od nje i biti. Tacno je da e je stalno napadati, ali sa druge strane ti bi trebalo da se trudis da napadi imaju sankcije, tipa da vaspitas negativnim sankicjama.

Da, lepa zena odbije dnevno jedan muski napad, dva, tri, pet.....

Odbija ih danima, mesecima, cak godinama....

I onda naidje neko ko joj se dopadne i gde popusti...:eek:

Za svaku konzervu se nadje otvarac.

("Ne ostavljaj me nikad samu, kad neko svira.....")

Kuku al' su ova deca danas napredna! U moje vreme nije bilo tako!!

Da, lepa zena odbije dnevno jedan muski napad, dva, tri, pet.....

Odbija ih danima, mesecima, cak godinama....

I onda naidje neko ko joj se dopadne i gde popusti...:eek:

Za svaku konzervu se nadje otvarac.

("Ne ostavljaj me nikad samu, kad neko svira.....")

Dok ruzna padne na prvu loptu ;)
Vidi sve je to besmisleno, zena e te prevariti sanse su velike za to, kad se to desi samo je ostavis i krenes dalje, nema smisla ostajati preterano posle prevare, nije stvar licnosti ve eto tako treba da bude. Uostalom one ionako gube na vrednosti dok mi dobijamo, priroda je uredila to sve.
Najbolji nain a te ne prevari, dakle kao sto se svaka kola pokvare posle nekog vremena, ali mozes ih obrim odrzavanjem prolognirati, je da jednostavno drzis negativne sankije at bay, da budes srednje odbrambeno nastrojen, tipa ona je moja back off, ali nikako previse, i to je to :S
To sam ja valjda naucio do sada :D, sta mislis?

To je tacno, al ruzne nikada nisu IZLOZENE STALNIM MUSKIM NAPADIMA, na ulici, na poslu, u kupovini.....

Tako da nisu u situaciji ni da popuste pred tim napadima kao sto popustaju lepe....

Hm, tis bash sa iskustvom ja bi reko.... :lol:
Vid, da ti chika Shaki... majstor po tem pitanju objasni neke stvari...
Lepe i zgodne ribe uopshte nisu na tolikom udaru ko gabori jerbo vrlo je malo mushkaraca koji imaju mooda da pridju nekoj lepotici... mlogo je sigurnije imati ljepoticu no gabora a i lepshe je u principu... :mrgreen::lol:

Dok ruzna padne na prvu loptu ;)
Vidi sve je to besmisleno, zena e te prevariti sanse su velike za to, kad se to desi samo je ostavis i krenes dalje, nema smisla ostajati preterano posle prevare, nije stvar licnosti ve eto tako treba da bude. Uostalom one ionako gube na vrednosti dok mi dobijamo, priroda je uredila to sve.
Najbolji nain a te ne prevari, dakle kao sto se svaka kola pokvare posle nekog vremena, ali mozes ih obrim odrzavanjem prolognirati, je da jednostavno drzis negativne sankije at bay, da budes srednje odbrambeno nastrojen, tipa ona je moja back off, ali nikako previse, i to je to :S
To sam ja valjda naucio do sada :D, sta mislis?

Treba vas u vojsku terati a ne da se jbenisete tu na prazno!!:rtfm:

Razvedes se i nadjes drugu! :ok: (oteras je)

Zasto?

Zar je PRIRODNO da covek (i zena) budu celog veka APSOLUTNO VERNI?

Nije prirodno.

Pa ni mis ne ide uvek na istu rupu !

Nekad prevari muskarac, nekad zena.....Treba to malo i razumeti...To nam se svima desava.

Ako po nekad dobije malo sa strane, sta je to strasno?

Vazno je da ne zapostvi kucu i porodicu. I da koristi prezervativ.

To ti je, slikovito da se izrazim, kao kad nozem provuces kroz JOGURT: on se posle stisne i ne vidi se uopste kuda je noz prosao.

Ja mislim da se treba zazmuriti na takve stvari....:roll:

Back