Anketa: najomraženiji učesnik VIP Veliki brat.

ko od ukućana vas najviše nervira

• Ukupno glasova
    71
  • Anketa je zatvorena .
ucesnicivb.png

Ima već jedna tema o velikom bratu, ali ko da čita 20 - 30 - 40 stranica...

Ideja ove teme je da se ne ostavljaju postovi, nego samo da se glasa u anketi, čisto da bismo imali uvid o tome ko je najiritantniji učesnik velikog brata.

Može da se glasa i za više učesnika, a anketa je javna...

Pozzz

Ko je sledeći za ispadanje??? Publika kaže - MIRA!!! :per::per::per:

ДАЧО!:worth::worth::worth:
ЗЕМЉАЧЕ!:worth::worth::worth:
НЕ ПРАВИ СЕ ЛУД И ПОШТЕН!?:mrgreen::rtfm::rtfm::rtfm:
ДАЈ МАЛКО ЗЕМЉАЧКЕ ПРОТЕКЦИЈЕ!:mrgreen::rtfm::rtfm::rtfm:
ИЗБАЦИ ОВОГ ЛОПОВА СА ТВОЈЕ ТЕМЕ!:rtfm::rtfm::rtfm:
УКРАО МИ АВАТАР!:rida::rida::rida::rida::rida:
Ona Sandra sa pičkastim ustima. Ima usta kao moja debela devojčica usmine.

А на моју горку и велику жалост:rida::rida::rida::rida::rida:
И КОМЕНТАР НАМ ЈЕ ИСТИ!:hahaha::rotf::hahaha:

Ovo troje su nominovani.....

edinbv.jpg
BVmilic.jpg
tijanabv.jpg

Džaba Aladžuzu šlihtanje kod Mire, ukućani ga neće...

Džaba Miliću nova taktika i neartikulisana dernjava, ukućani ga doživljavaju kao konkurenciju...

Džaba Tijani lepota, ukućanke su ljubomorne, žele je napolje...

Ako publika ne izbaci ovog Aladžuza, onda je zrela za kolektivno lečenje...

Anketa kaže ... Edin izlazi!!!

Nijesu ljubomorne na Tijanu, nego je ona jedna fufica koja nije htjela da uspostavi nikakav kontakt sa njimam (zenskom polovinom) jer je racunala da ce uz Macu ostati duze.

Na stranu Tijana i njen imidz, al posteno s onim profuknjacama zmijskog jezika ni ja ne bih zelela da uspostavim kontakt, ama nikakav. Odrasle osobe, kao neke uspesne zene, sta li, a od jutra do mraka samo tracare i spletkare. Ova mala, kakva god da je i kako god se ponasala, makar drzi jezik za zubima.

Na stranu Tijana i njen imidz, al posteno s onim profuknjacama zmijskog jezika ni ja ne bih zelela da uspostavim kontakt, ama nikakav. Odrasle osobe, kao neke uspesne zene, sta li, a od jutra do mraka samo tracare i spletkare. Ova mala, kakva god da je i kako god se ponasala, makar drzi jezik za zubima.

Bolje je sto je dosad cutala, posto nakon sto je progovorila pokazala je kako je prepotentna i puna sebe :roll:

Back