Kol3
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
Anketa je u edukativne svrhe, treba da istrazim za fakultet!! Pa bi vas zamolio da makar popunite anketu..a moze i kratki komentar, zasto taj sport i tako !!! Kao sprovodim neko istrazivanje trzista.. da vidim sta je trenutno popularno !!
Ne moraju samo roditelji da ispune anketu, nego svi oni koji imaju neko misljenje o nekom sportu nek samo parafiraju i stave kratak komentar..
Do 31 maja treba da prikupim sto vise komentara i nadam se da ce dosta ljudi da glasa
!!
Moje misljenje (ako nekog zanima) :
Plivanje i karate (sam se bavim ovim sportovima... malo sam pristrasan..ali trenirao sam i fudbal-kojim sam bio zaludjen , i kosarku..ali nekako plivanje i karate .razlog : pokrecu se sve gupe misica, prava kicma itd...)
HVALA SVIMA u napred
SLOBODNO napisite i sportove kojih nema u anketi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne moraju samo roditelji da ispune anketu, nego svi oni koji imaju neko misljenje o nekom sportu nek samo parafiraju i stave kratak komentar..
Do 31 maja treba da prikupim sto vise komentara i nadam se da ce dosta ljudi da glasa

Moje misljenje (ako nekog zanima) :
Plivanje i karate (sam se bavim ovim sportovima... malo sam pristrasan..ali trenirao sam i fudbal-kojim sam bio zaludjen , i kosarku..ali nekako plivanje i karate .razlog : pokrecu se sve gupe misica, prava kicma itd...)
HVALA SVIMA u napred
SLOBODNO napisite i sportove kojih nema u anketi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poslednja izmena: