Anketa: Maiden ili Metallica

Da li vishe volite Iron Maiden ili Metallica-u?

• Iron Maiden

• Metallica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Zašto mi se čini da Geynach posećuje forum sa dva akaunta?
MirzaBass i Geynach = IDIOTI = JEDAN AKAUNT

I da, kad smo već kod sviranja jednog te istog godinama, šta biste rekli za Kirkove solaže?
Uvek iste.
I solo Mastera je čista kopije solaže u Children Of The Damned.Tapping je isti, a Children Of The Damned je iz '82. a Master iz '86.Mnooogo je Kirk učio od čika Adriana.Mnogo.I ima još da uči.
A Kirk godinama gazi wah i ne prestaje.Smorio je i Svetog Petra.

Poslednja izmena:
Zašto mi se čini da Geynach posećuje forum sa dva akaunta?
MirzaBass i Geynach = IDIOTI = JEDAN AKAUNT

I da, kad smo već kod sviranja jednog te istog godinama, šta biste rekli za Kirkove solaže?
Uvek iste.
I solo Mastera je čista kopije solaže u Children Of The Damned.Tapping je isti, a Children Of The Damned je iz '82. a Master iz '86.Mnooogo je Kirk učio od čika Adriana.Mnogo.I ima još da uči.

Ja bih pre rekao da je Kirk ucio od Dave-a... Jer pokusava da ga imitira,ali mu ne ide nesto...

Uvek iste.

AAAAAAAAAA pa ja tek sad primecujem da je solo iz iz Master Of Puppets isti hahahaha... ***...Evo jos jedna pesma kojom su iskopirali Children Of The Damned...
...

Ovaj idiot sa avatara liči na Larsa, ako to i nije on.

Јесте, Ларс је... Размишља коју ће следећу песму од Мејдена да украде, па је ставио маску да га не препознају, међутим Бошшко га је провалио, сунац му плагијаторски... :hahaha:

Kako su mi smešne i klinačke teme,koga boli k koje bolji...Svako sluša šta oće,može se gledati ko je bolji po tekstovima,melodici,pevanju,publici,turnejama,koncertima,albumima,spotovima...blabla bla siguran sam da su bar meni podjednaki i nikad ne poredim ni jedan rock/metal bend...Samo imam omiljene i manje omiljene....i one koje ne sluštam.Sad dal te što ne slušam znaju da sviraju ili ne znaju to nije moja stvar!

Iron Maiden, za mene nije ni blizu!
Mejdeni su bend koji je muzički superiorniji, koji ima dosta jaču i konzistentniju diskografiju i koji se nikad nije obrukao niti nisko pao i postao čista MTV komercijala kao Metalika.
Metalika je bila odličan metal bend dok je u svom sastavu imala Klifa Bartona. Prva tri albuma gotivim i smatram ih odličnim, Justice je za mene prvi veći korak ka komercijalizaciji i pad u kvalitetu muzike, tako da sve od Metalike posle albuma Master of Puppets mogu kompletno da odbacim.
Što se tiče Mejdena i njihove diskografije tokom 80tih, to je veoma moćan rad i jači od Metalikinog iz iste dekade - od istoimenog debija pa sve do Seventh Son - 7 odličnih ištancovanih albuma zaredom, plus što im je album novijeg datuma Brave New World takođe dosta jak. Naravno i lajv album Live After Death iz 80tih je odlično ostvarenje ovog velikog benda.

Poslednja izmena:

Back