(anketa) KOJU BI STE + KOGA BI STE... RADO...??

• Začetnik teme Začetnik teme TOMAX
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
snaja88:
Captain Jack Sparrow:
chokolada:
Angelina nije lezbos. Ona voli i decake i devojcice! :wink:

Ma nemojte ... draga niste u toku ! izjavila je da posto nemoze da ima stabilnu vezu sa muski mora da se presaltuje iskljucivo na zeskice - dakle lezbos! :evil:
E stvarno nisam to cula! Da je bi ili lez...Cula sam samo da ne moze da odrzi ozbiljnu vezu :? . Al meni se ona ne svidja kad ima mnogo sminke,lepsa je mnogo prirodna. Jel neko gledao pre nedelju dana ili tako nesto na BBC-u emisiju Hard Talk? Tu je ona bila gost,al sasvim opusteno u nekoj obicnoj majci i pantalonama i bez sminke. Ja mislim da se moze videti koliko je neko lep tek kad skine sminku.
ps Pored Angeline mozda Dzulija Roberts

Ma daj bre Dzulija Roberts ima usta ko carapin pocetak. Ona jeste slatka i sarmantna, ali njena usta :x

vuk_:
Captain Jack Sparrow:
LPhoklica:
vuk_:
Dobro evo ja cu Madonnu ako niko drugi nece
ne može...
she's too old
:lol:

zasto da nemoze mozda je covek gerontofil ....
evo ja kad bi reko da volim devojcice od 22-3 godinice bio bi pedofil ... :?
al bez sve sale ta madona je toliko odvratna da neznam sta bi morala da mi ponudi da se predomislim i odem sa njom u krevet ( a pritom bi morao da budem pijan i da imam povez preko ociju ...:twisted:

E, ako te hitnem jednom, odleteces na tvoj Black Pearl, pa ti dokazi gusarima na brodu da nisi zena :twisted:
A budes li mi jos jednom slomio kapi... hm, dirnuo Madonu.... ni ne znam sta cu da ti radim, ali bice jako..jako gadno

Odgovor na temu je.... ne, nije Crvenkapa.. ne, nije ni baka.. ne, nije ni lovac (o cuda), vec jedna otkacena kasirka u C marketu :)
Ljudi šta vam je ,ne mogu da prestanem da se smejem,Vuče bajno,fajno,kako bi rekao Del Boj.

Back