- Poruka
- 390.390
i da li ste zadovoljni sa njim ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako..nastavi i daljeNina menjaj opcije, ja radim sa 3 operatera.
Nastaviću, samo uključi na anketi opciju više odgovora.ako..nastavi i dalje![]()
zbog toga sto ti koristis tri operatera necu da menjam anketuNastaviću, samo uključi na anketi opciju više odgovora.
Prepaid je jeftiniji, za manje para dobiješ skoro pa isto. A i nije neko "trčanje", unapred znaš kad će trebati da se uplati kredit. Lično, više volim i "trčanje" da uplatim 300 dinara nego da mi stiže račun sa šest puta većim iznosom.meni je lakše postpejd..nego da trcim i uplacujem dopunu
Telenor zadovoljan.
Yettel - videcu. Mislim da je dosta poskupeo.
Znam da je ista. Ja sam objavio post o tome. Nego mislim da su preko novog imena uveli i neke nove cene samim tim poskupeli.То ти је иста фирма само је променила име.
kako kome..meni je postpejd sasvim ok...posebno od kada moze da se placa racun preko netaPrepaid je jeftiniji, za manje para dobiješ skoro pa isto. A i nije neko "trčanje", unapred znaš kad će trebati da se uplati kredit. Lično, više volim i "trčanje" da uplatim 300 dinara nego da mi stiže račun sa šest puta većim iznosom.
Može i pripejd.kako kome..meni je postpejd sasvim ok...posebno od kada moze da se placa racun preko neta
Postpejd je ugovor ,a ugovor moze da se menja i to je obaveza …pripejd ja kontrolisem troskove .kako kome..meni je postpejd sasvim ok...posebno od kada moze da se placa racun preko neta