Anketa:Ide li svet ka III svetskom,nuklearnom ratu?

Anketa:Ide li svet ka III svetskom,nuklearnom ratu?

• DA

glasova: 17 47,2%
  • NE

glasova: 19 52,8%

• Ukupno glasova
    36
  • Anketa je zatvorena .
Rusija trazi da raketni stit bude postavljen iza nje zato sto kaze du su oni, Ameri i EU na istoj strani. Ja mislim da bi to bilo odlicno.

Само што то није интерес САД. Њихова национална стратегија за 21. век јасно каже да Русија НЕМА есклузивно право на Сибир, него да и САД морају имати исто право на Сибир као и Руси! Ово што данас гледамо је само спровођење њиховог циља. И нема ту никакве разлике између демократа и републиканаца, јер програм праве институције које су изнад беле куће, конгреса и сената, а ови доле само слепо испуњавају. Једина је разлика у приоритетима, а циљ је исти (Тако су генерали у 3. рајху прво хтели на Кавказ, а Хитлер хтео према Москви и Стаљинграду, а циљ је био исти).

САД желе да опстану као једина суперсила, као апсолутни господари света и гледајући њихов национални програм за 21. век они немају шта да изгубе. Много тога се одржава вештачки, а њихове природне резерве су исцрпљене, а целу моћ су засновали на тим резервама. Зато су окупирали арапске земље, али то је мало. Хоће да владају највећим богатством света: Сибиром. Ако неко крене у нуклеарни, онда ће то бити Амери. Како рече начелник њиховог генералштаба пре неких 40 година: "Важно је да после нуклеарног рата преживе само две особе и да једно буде мушко, а једно женско. Ако још буду Американци, онда ће то бити идеално."

SargeBG:
Cekaj,sad i ti..koji ce im ICBM u Poljskoj,tako blizu Rusije,te rakete sluze(planirane su) za napad na Rusiju sa USA teritorije.

pa zato sto je najvaznija stvar u celoj prici koliko su rakete daleko od potencijalne mete. sto su rakete blize to je mogucnost tzv nuklearnog odgovora slabija i manja . zato je za malo izbio rat 60tih godina proslog veka kada su rusi skoro instalirali rakete na Kubi , jer bi u tom slucaju americka mogucnost za odbranu bila jednaka 0.

BlackMusician73:

zele da pokore rusiju tako sto ce je okruziti raketama u njoj susednim zemljama sa svih strana. na taj nacin se spremaju na eventualni nuklearni blickrig u kojem bi u okviru svojeg napada unistili 80-90% ruskih nuklearnih kapaciteta u tom prvom udaru i sveli njihov nuklearni odgovor na sto manju meru.

krajnji cilj je vojno osvajanje rusije i eksploatacija njihovih prirodnih bogatstava.

rusija je za americke kapitaliste , sto bi rekli "ostrvo s blagom"

amerikanci i njihova nacisticka ideologija pokoravanja celog sveta su danas najveca pretnj asvetskom miru.

The Dule:
Ti Amerikanci su toliko postali drski i bezobrazni da vise nista i ne rade tajno. Njihovi planovi su vec odavno provaljeni sirom sveta. Satro im taj antiraketni stit sluzi za odbranu od Irana(koji ni nema nuklearno oruzje), a postavili su ga u Cesku i Poljsku............Toliko je providno da je JADNO!
Al' si ti pametan. Sada cemo svi da ti se klanjamo ko bogu :roll:

Ti dosao, rekao i presudio, a oni strucnjaci o kojima sam ja pricao ko hebe sto istrazuju svasta i znaju svasta o tome. Kako neki ljudu mogu da nesto izvale tek tako nikad mi nece biti jasno...

Jerry Ropero:
zele da pokore rusiju tako sto ce je okruziti raketama u njoj susednim zemljama sa svih strana. na taj nacin se spremaju na eventualni nuklearni blickrig u kojem bi u okviru svojeg napada unistili 80-90% ruskih nuklearnih kapaciteta u tom prvom udaru i sveli njihov nuklearni odgovor na sto manju meru.

krajnji cilj je vojno osvajanje rusije i eksploatacija njihovih prirodnih bogatstava.

rusija je za americke kapitaliste , sto bi rekli "ostrvo s blagom"

amerikanci i njihova nacisticka ideologija pokoravanja celog sveta su danas najveca pretnj asvetskom miru.
Видео сам сто вукова.

Jerry Ropero:
pa zato sto je najvaznija stvar u celoj prici koliko su rakete daleko od potencijalne mete. sto su rakete blize to je mogucnost tzv nuklearnog odgovora slabija i manja . zato je za malo izbio rat 60tih godina proslog veka kada su rusi skoro instalirali rakete na Kubi , jer bi u tom slucaju americka mogucnost za odbranu bila jednaka 0.
Apsolutno tachno i drago mi je da se sa jerijem bar nekada slazem.
No ja sam davno bio mali ,a i tada je svet bio "na ivici"nuk.rata. Ja to vidim kao jednu fenomenalnu igru pokera gde svi blefiraju i naravno znaju da od cetiri keca nema ni govora.Ali !!! Za nas smrtnikeje to stvarno ,ali prosto neverujem da bi upropasili svoje prebogate zivote....mada i ti bogati zivoti mogu da postanu prosechni ,ako oni nevladaju naftom i sl...

Back