Moghrion Veoma poznat Poruka 13.001 23.02.2021. u 00:38 - Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама? #26 replik: Znaci li to da mogu i ove slike koje su bile ranije na forumu? Kliknite za proširenje... Ма наравно... било које, докле год је постављач аутор...
replik: Znaci li to da mogu i ove slike koje su bile ranije na forumu? Kliknite za proširenje... Ма наравно... било које, докле год је постављач аутор...
E el toro loco Aktivan član Poruka 1.650 23.02.2021. u 00:42 - Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама? #27 Зоки: Ali mi smo anonimni! Kliknite za proširenje... Da, kao "Prle" i "Tihi" iz otpisanih
E el toro loco Aktivan član Poruka 1.650 23.02.2021. u 00:44 - Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама? #28 Moghrion: Ма наравно... било које, докле год је постављач аутор... Kliknite za proširenje... Super, da proberemo nesto pa cu objaviti.
Moghrion: Ма наравно... било које, докле год је постављач аутор... Kliknite za proširenje... Super, da proberemo nesto pa cu objaviti.
Baad_Boy Elita Banovan Poruka 15.545 23.02.2021. u 02:19 - Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама? #29 tab503: u sustini ovo je i promovisanje autora fotografije mi uvek potpisujemo autora Kliknite za proširenje... Tako je i instagram krenuo, od fotografija.
tab503: u sustini ovo je i promovisanje autora fotografije mi uvek potpisujemo autora Kliknite za proširenje... Tako je i instagram krenuo, od fotografija.
Ivan Veoma poznat Administrator Poruka 12.600 23.02.2021. u 10:19 - Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама? #30 Konkretan primer kako je postavljena fotografija: View this content on Instagram View this content on Instagram
Konkretan primer kako je postavljena fotografija: View this content on Instagram View this content on Instagram
dlugomir stari roker Moderator Poruka 237.333 14.03.2021. u 16:43 - Анкета: Дељење фотографија с форума на друштвеним мрежама? #31 Jedino eventualno uz izričitu saglasnost autora za svaku konkretnu sliku. U protivnom bi anonimnost nekih ljudi mogla biti ugrožena.
Jedino eventualno uz izričitu saglasnost autora za svaku konkretnu sliku. U protivnom bi anonimnost nekih ljudi mogla biti ugrožena.