ANKETA: Da li biste otišli u svemir u istraživenje bez povratka?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Put bez povratka?

• Da

glasova: 3 13,6%
  • Ne

glasova: 15 68,2%
  • Bez razmišljanja

glasova: 1 4,5%
  • Nisam razmišljao/la o tome

glasova: 3 13,6%

• Ukupno glasova
    22
Ne bih,jer ni zemlju nisam obisao.
Ostala mi je od nekog pisca-filozofa, ali čik da se setim kog, ideja da se treba seliti sve vreme dok se ne nađe pravo mesto.
Osećaćemo se potpuno drugačije negde drugo od ovoga kako se osećamo ovde.
Kaže-neka mesta su po nas kobna, odatle treba bežati i to daleko, i onda će sve biti drugačije, mi ćemo biti drugačiji.
Baš mi je žao što nisam zapisala negde ime autora.

Ja sam se selio mnogo po Srbiji.Rodjen sam u jednom selu,odrastao u drugom.Kada sam trebao poci u prvi razred,presao sam kod oca u Batajnicu,onda smo se igrom slucaja,morali preseliti u Novu Pazovu,posle u Zemun.Da bi se po zavrsenoj srednjoj skoli vratio u selo gde sam odrastao i tamo se zaposlio.Posro sam se ozenio,neko vreme smo zena i ja ziveli u tom selu,pa smo morali da se odselimo u drugo selo do tog prethodnog.Stanovali smo privatno,dok '92-ge nismo kupili stan u kome smo i sada

sa ekipom bi išao a u čemu..imaš na avataru :lol:
U ovom sa avatara ne mozes ni u toalet, kamoli ceo zivot :)... Isao bih mozda sa astronautkinjom svoga zivota u ogromnom brodu koji je grad za sebe, ili u nekoj koloniji o'nilovih cilindara koji su vec polozili test vremena... Ovako na slepo u nekom svemirskom brodicu da poludim za par nedelja ili meseci jok ;)

Da, otišla bih.
Svejedno, 'mreti se mora.

Na jednom putovanju avionom, moja prijateljica se uspaničila, uhvatila me za ruku i uplašeno pita:'Šta ako....šta ako...?
Bilo mi je smešno, odgovorila sam da ako se umreti mora, bolje da to bude u trenutku kada uživamo ( ja sam uživala u letu) nego da nas smrt zadesi nemoćne, iscrpljene i bolesne.
Isti razgovor smo imale i kada smo imale avanturu parasailingom.
I zaista, to mi je životna filozofija.
I još nešto, pristala bih i bez tima da me lansiraju ;)

Back