Anketa: Bora Todorović ili Žika Todorovic?

Bora Todorović ili Žika Todorovic?

• Ukupno glasova
    20
pitanje nije na mestu. bora je u klasi sa batom zivojinovicem, draganom nikolicem, mijom aleksicem, njegove uloge (maratonci, balkanski spijun, ko to tamo peva, profesionalac) su klasici nase kinematografije. a zika je bio malo vise multimedijalna licnost jer je pored glume bio i istaknut muzicar na pankerskoj sceni u beogradu, bio je i clan zirija u nekim emisijama tako da je kao licnost kompletniji od svog oca. zikini filmovi su danas vise prijemcivi mladima dok se borini postuju ali verovatno ne bi nekom sa strane bili toliko zanimljivi, recimo kad bi strancu nekom pustao nase filmove u cilju da ga sto vise privucem pustao bi one sa zikom pre nego sa borom jer bi mu ovi verovatno dosadili,iz danasnje perspektive.kada zike ne bude bilo, bice upamcen kao sto je sada njegov otac. glasam za ziku.

Bora je bio fantastican,mada nije ni Zika los kakvih sve ima danas....
images.jpg

Pa da, slažem se. Bora je bio tipski glumac, uvek je glumio slične tipove uloga: mufljuze, ljigavce, sitne prevarante.

Pa nije bas... Bora je osim Boba bio i Luka Laban, Jakovljevic, Djenka, itd...
Luka Laban svakako nije sitan prevarant i mufljuz vec ozbiljna glava..
Jakovljevic u Balkanskom spijunu je normalan, razuman covek, i moralan ja bih rekao...

A zapravo Zika ima obicaj da cesto igra jedno te isto.. Npr. njegova uloga alkoholicara u Montevideu se ponavlja i u Senkama nad Balkanom...

Koji glumac vam je bolji od ova dva: otac ili sin?
I zašto?
Naravno da je ubedljivo bolji,na zalost pokojni,Bora Todorovic.Mislim da je svako objasnjenje izlisno.Glumci kalibra Bore Todorovica,radjaju se jednom
ili ni jednom.Da je bio glumac u Los Andjelesu,dobio bi u svojoj karijeri,bar tri "Oskara",za cudesnu glumu kojoj nema ravne.!

Pa nije bas... Bora je osim Boba bio i Luka Laban, Jakovljevic, Djenka, itd...
Luka Laban svakako nije sitan prevarant i mufljuz vec ozbiljna glava..
Jakovljevic u Balkanskom spijunu je normalan, razuman covek, i moralan ja bih rekao...

A zapravo Zika ima obicaj da cesto igra jedno te isto.. Npr. njegova uloga alkoholicara u Montevideu se ponavlja i u Senkama nad Balkanom...
da ,laban je krupniji mufljuz ,jakovljevic obican covek

zika je glumio i vozaca kamiona i djavola i roma i srpskog domacina , uostalom pogledaj filmove do 2010

Back