ANINA PESMA

Svi imaju po nekog i nešto , Ana nije imala ček ni vreme . Da , Ana nije imala vreme! Verovatno je znala za to , zato i nije trčala u život kao drugi što čine . Ana se nekako uzdizala iznad svih.
To što je Ana imala venac od svete biljke lokvanja na glavi , nije bio razlog da joj se oduzme vreme.

Uploaded with ImageShack.us

Anina pesma

Kad me ne bude
useliću se u tebe
za sva
ama baš za sva
vremena !
Kad kreneš u svet
pognute glave
pun išekivanja ,
sćućurena
u toplom srcu tvom
ja ću mirno
da spavam !
Oni imaju sve
a ja samo tebe .
Kad umoran
sklopiš oči
prevaren i umoran
budna ću da čuvam
tvoja nadanja i snove
tvoje ljubavi i patnje,
čuvaću te od svih
od mene
čuvaću te
za sva vremena .
Kad me ne bude
useliću se u tebe
da živim tu
baš za sva
vremena !

Ana voli Milovana ispisano na tarabi našeg detinjstva,Anina pesma koju sam doduše jedva pročitao ako sam je uopšte dobro pročitao.Očigledna je jedna Ana u tvom životu duboku brazdu zaorala....z;):zimag:z:poz:

...mnogo puta očima nisam sve video --- ali nažalost, srcu je sve kasnije bilo jasno ....
tako je i sa ovim stihovima ; teško su vidljivi očima , ali ono što dopre do srca , njemu
je odmah sve jasno ....
Hvala Mari ! Srce primam , pa se po mom srcu šetaj / odmaraj , a možeš i mirno da spavaš !

miwka;bt124571:
Ana voli Milovana ispisano na tarabi našeg detinjstva,Anina pesma koju sam doduše jedva pročitao ako sam je uopšte dobro pročitao.Očigledna je jedna Ana u tvom životu duboku brazdu zaorala....z;):zimag:z:poz:

prvo čitljiva stvar :

Anina pesma

Kad me ne bude
useliću se u tebe
za sva
ama baš za sva
vremena !
Kad kreneš u svet
pognute glave
pun išekivanja ,
sćućurena
u toplom srcu tvom
ja ću mirno
da spavam !
Oni imaju sve
a ja samo tebe .
Kad umoran
sklopiš oči
prevaren i umoran
budna ću da čuvam
tvoja nadanja i snove
tvoje ljubavi i patnje,
čuvaću te od svih
od mene
čuvaću te
za sva vremena .
Kad me ne bude
useliću se u tebe
da živim tu
baš za sva
vremena !

..e sad , ovo je njena pesma ( u svemu njena --- neznam šta je tad htela , bili smo mladi ; ali je ispala kao predskazanje budućih događaja ) ....nebih sad o tome - sigurno napisaću nešto o tim danima ....no ona nije orala da tako kažem , nit je htela da povređuje...zasigurno je mnogo toga učinila da me oplemeni ---naročito to sad jasno vidim i razumem tako .....hvala što si pročitao i stvar povezao ...tako živi !

Divna pesma dečače Lončar...To što se dobije u mladosti bude nam darom za pamjać.
LEPO JE DOBITI OVAKO DIVNE EMOCIJE JER IH ONDA PREPOZNAJEMO PO LEPOTI CELOG ŽIVOTA :))

Ana je bila java.....čista kristalna java ...a onda je svojom voljom ,,,,,,otišla u san ---
---da tako kažem ...Ovo izvlačenje Ane iz takozvanog sna , na svetlost dana ,
samo je moj pokušaj da ovoj višedecenijskoj ništavnosti ( tranzitnoj svakodnevnici
u kojoj caruju nedoyebani ispljuvci ) ukažem na nešto što je ovde bilo java / plemenitost,
a sad je tako dalek san -- kako reče Lejdi ....
Neznam zašto , ali mislim da većina nas je oplemenjena tim mladalačkim duševnim
lepotama ; dakle neznam zašto tako ćutološki podnosimo ovaj duhovni sunovrat...

Loncar,divno je imati takvu Anu..ali i Milovana, dobrotom i lepotom misli, neznih dusa...sada je to zaista retko. Ana je u ovoj pesmi predala svoju divnu,krhku dusicu svojoj ljubavi...

Tijara;bt124620:
Loncar,divno je imati takvu Anu..ali i Milovana, dobrotom i lepotom misli, neznih dusa...sada je to zaista retko. Ana je u ovoj pesmi predala svoju divnu,krhku dusicu svojoj ljubavi...

....možda....ali pre bih rekao, da je brinula / branila / starala se o da tako kažem o nama ; neizostavno i o Milovanu, koji tragično okončava život na ratištu ... u celoj toj životnoj besedi , jedino sam ja sve nadživeo ....... pa stoga je i nekako oživljavam !

Inače , Ana je nadvisila ljudsku dobrotu i lepotu ; bar dok je hodala po zemlji . Tako nekako ja vidim i nosim to ... Hvala ti za divne reči !

Back