Animatori za decu

pele27

Primećen član
Poruka
959
Da li imate iskustva sa animatorima za decu? naime, blizi nam se 3. rodjendan i bice dosta dece na proslavi. Inace, rodjendan slavimo u dvoristu. U nadi da ce biti lepo vreme, palo nam je na pamet da mozda angazujemo i nekog animatora. E sad, kakva su vam iskustva sa njima i koga bi ste mi mogli preporuciti? Kako uopste izgleda taj njihov angazman, sta uopste rade u tih sat i po, dva? Ako ne sme ovde da se reklamira onda neka mi neko pise na pp. Mada bi i javno ovde pomoglo nekome ko ima istu zelju a ne zna koga da angazuje. Mislim da smo se na vreme setili za to jer imamo nesto malo manje od mesec dana do zurke..:whistling:

Nije to losa fora. Mi smo slavili rodjendan u igraonici i imali smo mogucnost da uz doplatu dobijemo i animatora... tj, jedna od vaspitacica se maskira u Jagodicu, Gusara, Petra Pana ili Strumfetu. E sad, pretpostavljam da zavisi od uzrasta i interesovanja dece koliko ce im to biti zanimljivo, uglavnom vaspitacicama je bilo lakse da ih tako savladaju i izadju na kraj sa njima... organizuju mini kvizove, takmicenja u plesu isl.

Uffff ovi su suvise mali za kvizove i bilo sta u tom smislu..Bice tu dece raznoraznih uzrasta, od malo starijih beba do nekih 6 godina..sta znam sta njima moze paznju da drzi, Boga pitaj...

Hahaha da znas...tako je bilo i prosle godine..celu noc smo duvali balone i kacili ih od drveta do drveta..a posle tokom noci pucanja samo tako - kineski shit baloni. Ali dobro, bilo je lepo.. Imaju satore, tobogan, lopte... nisam nigde na netu mogao da nadjem nekoga ko recimo iznajmljuje te rekvizite za rodjendane tipa onaj dvorac na naduvavanje ili te neke igracke...

Back