Bilijana
Zainteresovan član
- Poruka
- 130
Prijatelji,moj tata je danas doziveo mozdani udar,rekli su mi da je verovatno u pitanju angina pektoris.Tata je covek koji je svaka tri meseca proveravao preventivno krvnu sliku,ekg,pritisak,urin i sve ostalo,pazio na ishranu...Sve iz razloga jer ima visok pritisak.Otisao je u penziju,ali je svaki dan setao,vodio zdrav zivot,ima unuku kojoj je maksimalno posvecen.Danas je u igri sa njom samo pao.Hitna pomoc nije htela da izadje jer su sve opravdali ovim vremenom i kao nervozom.Kad sam opet nazvala koristeci svakakve izraze dosli su za dve minute i to pod rotacijom.Na nase insistiranje odveli su ga u bolnicu.Na kraju je tamo stacioniran,rekli su mi da mu je desna strana malo duzeta,uradjen mu je ct i na sredisnjem delu mozga su mu nasli NESTO,sto moze da prouzrokuje SVASTA.Pa su ga ostavili na intenzivnoj da mu prate stanje.Dobila sam informaciju da su mu spustili malo pritisak,da je uspeo da komunicira,i da spava puno.Cekamo jutro da dobijemo vise informacija.Zanima me da li ste se susretali sa ovim?Da li posle ovoga covek moze da se vrati u normalu na neki nacin?Pritisak mu je bio skoro 200 sa 140.