mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.629
Tu je ipak presudna zarada i ništa više kaka mrtva ekologija i bakrači.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo, ali razlika u potrošnji energije i potrebnih resursa za njeno stvaranje između električnih aparata i automobila je nemerljiva.Ovde smo opisali el automobile kao gutace. Ali sad imamo el alate i el usisivace , el motorne testere . Jeste sitno , jeste bilo bi I na kabl, ali ako je kod alata pogodno I ugodno , kod kucnih aparata je vec zagadjenje sredine.
Znam da Francuzi bacaju bukvalno nove stvari ili ih ostave jednostavno.Nisu ni ti nemci sisali vesla i tamo se sve vozi/koristi dok se skroz ne raspadne pa u kontiš odakle ovi naši vade donose i samo pretrljaju. Sad skoro sam gledao neki usisivač za vikendicu pa to što se prodaje kod nas pa to nema točkove, prekidače, crevo lepljeno trista putaPOtpuno dezintegrisana bela tehnika. Mi smo za nemce gospoda odemo kupimo novo a oni popravljaju do kraja. Lepljeno, krpljeno, budženo. Onaj tv iz uvoza ima 5 nalepnica nemačkog servisa sa zadnje strane pre nego što je završio u kontišu.