Angela Merkel protiv Euro 7 standarda: "Ne treba odbacivati benzince i dizelaše"

Ovde smo opisali el automobile kao gutace. Ali sad imamo el alate i el usisivace , el motorne testere . Jeste sitno , jeste bilo bi I na kabl, ali ako je kod alata pogodno I ugodno , kod kucnih aparata je vec zagadjenje sredine.
Mnogo, ali razlika u potrošnji energije i potrebnih resursa za njeno stvaranje između električnih aparata i automobila je nemerljiva.

Nisu ni ti nemci sisali vesla i tamo se sve vozi/koristi dok se skroz ne raspadne pa u kontiš odakle ovi naši vade donose i samo pretrljaju. Sad skoro sam gledao neki usisivač za vikendicu pa to što se prodaje kod nas pa to nema točkove, prekidače, crevo lepljeno trista puta :lol: POtpuno dezintegrisana bela tehnika. Mi smo za nemce gospoda odemo kupimo novo a oni popravljaju do kraja. Lepljeno, krpljeno, budženo. Onaj tv iz uvoza ima 5 nalepnica nemačkog servisa sa zadnje strane pre nego što je završio u kontišu.

Nisu ni ti nemci sisali vesla i tamo se sve vozi/koristi dok se skroz ne raspadne pa u kontiš odakle ovi naši vade donose i samo pretrljaju. Sad skoro sam gledao neki usisivač za vikendicu pa to što se prodaje kod nas pa to nema točkove, prekidače, crevo lepljeno trista puta :lol: POtpuno dezintegrisana bela tehnika. Mi smo za nemce gospoda odemo kupimo novo a oni popravljaju do kraja. Lepljeno, krpljeno, budženo. Onaj tv iz uvoza ima 5 nalepnica nemačkog servisa sa zadnje strane pre nego što je završio u kontišu.
Znam da Francuzi bacaju bukvalno nove stvari ili ih ostave jednostavno.
Utorkom postoji feraj tako se to zove kod njih ,kada na odredjenoj lokaciji izbace stvari ,tu ima svasta od sporeta ,kreveta itd i sta kome treba dodje ,pogleda …

Back