Anegdote sa babama i dedama

Moj pokojni deda je imao neki trip, kad su momci mojih sestara i moj bili u pitanju, da sto veca ledja ima to je bolji covek. :lol: Kad je mm prvi put isao sa mnom kod mojih babe i dede, deda krenuo onako diskretno da oblece oko njega i da ga premerava... ovaj moj se zbunio, nista mu nije jasno... kad mu je deda na kraju dao dozvolu da sedne, zviznuo ga po ledjima i rekao "kao shifonjer!" :lol:

Moj pokojni deda je imao neki trip, kad su momci mojih sestara i moj bili u pitanju, da sto veca ledja ima to je bolji covek. :lol: Kad je mm prvi put isao sa mnom kod mojih babe i dede, deda krenuo onako diskretno da oblece oko njega i da ga premerava... ovaj moj se zbunio, nista mu nije jasno... kad mu je deda na kraju dao dozvolu da sedne, zviznuo ga po ledjima i rekao "kao shifonjer!" :lol:

..ili imamo istog dedu (:eek: ) ili su iz istog kraja ili su imali isti trip.. :lol:

Deda počinje da maže sebi palačinku. Ispred njega kantica sa kremom i tegla sa džemom. Deda uzima veliku kašiku krema i počinje da maže, a potom je valjda zaboravio šta je stavio pa uzima kašiku džema i maže preko krema.

,,Deda!!! Pomešao si krem i džem"

,,A??? Kako"

,,Pa namazao si prvo iz kofice pa iz tegle".

Deda pogleda prvo u mene, pa u palačinku, pa slegne ramenima i sipa jošđ jednu kašiku džema i tako pojede u slast :)))

Baba moje sestre od tetke je malo nagluva, pa ništa ne čuje kada razgovara telefonom. Zbog toga svaki put kada hoće nekoga da nazove, njen muž priča u njeno ime... ali bukvalno. :D Obavezno čim se neko javi on kaže ,,Dobar dan, ovde baba Milka'' i nastavi da priča u ime baba Milke. :lol:

Sedimo danas kod drugarice u sobi nas tri u ulazi njena baba Mira. Došla žena sa ašovljenja bašte (gde je očigladno ozbiljno razmišljala :lol:), i poče da nam priča, onako razočarana u život, otprilike ovako nekako: ‚‚Ja sam ovu kuću sa svojih 10 prstiju sagradila! Eeee da sam bila pametna... ne bi ja otišla za ovog nesrećnog (pokojnog) Miću mami iz inata (a mama joj je bila našla nekog imućnog, ali ona nije htela da se uda za njega, pa je pobegla sa siromašnim Mićom). Lepo ja kažem - gde ima para ima i ljubavi! E da mi je bila ova pamet! Ali ne brinite se vi... sad će vama baba Mira da nađe muževe, ali boogate. Nećete se zahebati ko luda Mira!'' i sede sa nama i poče da nam predlaže muževe. :zcepanje: Jedva smo je se otarasile. :lol:

Back