DiVljA Elita Poruka 15.395 22.11.2008. u 20:43 - Anegdota koja ukida analitiku #26 DOC HOLLIDAY: Kliknite za proširenje... Love is a drug, one and only.
A ajdeeajde Obećava Poruka 96 22.11.2008. u 21:57 - Anegdota koja ukida analitiku #27 isprskato bi radje devojku koju volim, nego devojku koju bi samo da isprskam. Jer onu prskam iz 1.prskanja 2. ljubavi, a ovu drugu...
isprskato bi radje devojku koju volim, nego devojku koju bi samo da isprskam. Jer onu prskam iz 1.prskanja 2. ljubavi, a ovu drugu...
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.629 23.11.2008. u 08:12 - Anegdota koja ukida analitiku #28 DiVljA: Psihijatar: dakle, u čemu je problem? Woody Allen: želeo sam devojku, a ona me nije želela Psihijatar: ali zašto ste tako napeti? Woody: pa zato jer sam želeo devojku a ona me nije želela Psihijatar: ali čemu tako intenzivirate, zašto toliko sekiranja? Woody: pa sad sam vam rekao, želeo sam devojku a ona me nije želela! Psihijatar: pa da, ali moramo videti šta stoji iza toga! Woody: ali nema ništa iza toga, želeo sam devojku a ona me nije želela! Psihijatar: moramo vam pripisati neke lekove Woody: i u tom trenutku sam uzeo protivpožarni aparat sa zida i stao ga udarati njime po glavi Koliko napetosti i frustracije nosite u sebi kad vas neko ne zeli? I kako se te napetosto oslobadjate? Kliknite za proširenje... Ovo je najgore smisljena laz o Woody Alenu, ma koliko se trudila da budes ironicna Setanjem, slikanjem, voznja bicikla, vajanjem, duvanjem, gledanjem filmova, pisanjem....kao ponudjeni odgovori
DiVljA: Psihijatar: dakle, u čemu je problem? Woody Allen: želeo sam devojku, a ona me nije želela Psihijatar: ali zašto ste tako napeti? Woody: pa zato jer sam želeo devojku a ona me nije želela Psihijatar: ali čemu tako intenzivirate, zašto toliko sekiranja? Woody: pa sad sam vam rekao, želeo sam devojku a ona me nije želela! Psihijatar: pa da, ali moramo videti šta stoji iza toga! Woody: ali nema ništa iza toga, želeo sam devojku a ona me nije želela! Psihijatar: moramo vam pripisati neke lekove Woody: i u tom trenutku sam uzeo protivpožarni aparat sa zida i stao ga udarati njime po glavi Koliko napetosti i frustracije nosite u sebi kad vas neko ne zeli? I kako se te napetosto oslobadjate? Kliknite za proširenje... Ovo je najgore smisljena laz o Woody Alenu, ma koliko se trudila da budes ironicna Setanjem, slikanjem, voznja bicikla, vajanjem, duvanjem, gledanjem filmova, pisanjem....kao ponudjeni odgovori