ANDZELINA ZOLI - POSTALA LEDI !

Kraljica Elizabeta,dodelila je je titulu Ledi americkoj glumici Andzelini Zoli.Titulu joj
je Kraljica dodelila,za njen rad,u BORBI protiv SEKSUALNOG NASILJA u ratnim
podrucjima sirom sveta.Ova americka glumica,koja pored svoje vanzemaljske lepote,
ulaze velike napore,da se putem UNICEF-a ciji je ona Ambasador dobre volje,zastite
deca i zene,od brutalnih placenika -koji se nazivaju "psi rata".Silovanje zena,veoma je
rasprostranjeno,narocito u Africi,gde sukobljena plemena,vrse necovecna silovanja,
nezasticenih zena.:dash:

....lako je babi da deli plemićke titule i VIP ( čitaj : veliko i podmićeno ) zvanja .... konačno , englezi siluju svetsku javnost pa nikom ništa ....u okviru tog silovanja su i titulisanja...kad su nas silovali više puta , pa i one 99 , ova lepota vanzemaljska veličala je te silovatelje ; verovatno je zbog toga sad i titulisana...a to u vezi silovanja crnaca - pa englezi i cela elizabetina familija , silovali su obojene do besvesti u poslednjih nekoliko vekova ...što ih silovaše , ni po jada , već i trgovaše sa njima na veliko....velika je to podla podvala moj Lorde...podla i pokvarena....mentori svih svetskih silovanja na današnji dan , uglavnom su svi koji govore tim asimetričnim jezikom....uskoro će baba da tituliše sve gejovce i sodomiste....u blato se valjamo sa plemenitošću njene porodice , od vremena viktorije do današnjih dana ....
...ne dao bog nikom , da dopadne njihovoj zaštiti i njihovoj humanosti...daleko im bela kuća i njihova vanzemaljska lepo.... :dash::dash::dash: :bye:

123 Loncar -Dragi moj Prijatelju,ti kao i vecina ovdasnjih ljudi,od drveta ne vidis sumu.Nije nas silovala ni Britanska
kraljica,ni neki strani silovatelji.Nas je silovao Kimunizam koji je ovde vladao cetrdeset godina.Preporucio bih ti,da
odes u Muzej istorije Srbije,koji se nalazi na Trgu Nikole Pasica,u onoj polukruznoj zgradi,koja je nekada bila sediste
zloglasnog CEKA- Jugoslavije.E u tom Muzeju,pogledaj Izlozbu,koja nosi naziv:U IME NARODA ! Tu ces se uveriti
sve dokumentovano,i sa fotosima,kako su komunisti,pod nasim "dragim" drugom Titom,od 1944 do 1953 godine
izvrsili zverska ubistva,najboljih sinova ove zemlje.Izacices sa Izlozbe u suzama,sa drhtanjem celog tela,od uzasa
koje ces tamo videti.Ovom nasem glupavom narodu,"neprijatelj" je Andzelina Zoli,Engleska Kraljica i sl.A zlikovci
su bili ovde...do nedavno.Pamet u glavu Loncar.Tebe smatram,najrazumnijim ucesnikom ovoga foruma.Nemoj da me
razocaras bar ti.

...što misliš , ako su nas partizanske ništarije roljale , onda može svako....
...a što su nas roljali i kupali u čeliku kad smo bili saveznici u prvom i drugom ratu ...?... što smo ginuli kao civili od njihovih savezničkih bombi...što danas ginu afrikanci , azijci i drugi....
....a za dotičnu holivudsku neču ništa reći sem da se bavi bednim humanističkim muljatorskim kampanjama , koje omogućavaju zverima da ubijaju nevine ljude....

...to je buraz bacanje prašine u oči !..
...olako me strpa u mrzitelje žolike - a ja sam baš ravnodušan....onoliko...čak me i nezanima njen lik , a o delima pričaću ono što jeste...licemerna manipulativna humanitarna kampanja , kojom se sprema teren za pljačku , ubijanje i svakai zločin u ime humanosti....

Lejdi narkomanka povremeno skida masku i postaje ono što jeste .....a jeste iz ugla zdrave pameti , ljudskog vaspitanja i etike - osoba koja ne može biti uzor , a ni vaspitno prosvetiteljski uzor....pre bi se reklo , da je zlo drži u šaci i sotona manipuliše sa njim...a u ovom slučaju sotona je ona osoba koja je žurtvu zla predstavila u anđeoskom svetlu....ta viktorijanska engleska i njena kruna , sedište su razaranja ljudskosti , časti i poštenja...samo najvni i nepromišljeni nasedaju na njihove manipulativne trikove , a kvarni ih vazdižu....

---žrtva zla Lejdi ANDZELINA ZOLI :
Posle slika drogirane Anđeline Džoli, pojavio se i video!

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/479...-drogirane-Andjeline-Dzoli-pojavio-se-i-video

Back