Бранчез
Ističe se
- Poruka
- 2.755
Sta mislite o ovoj knjizi (knjigama), jeste li citali i kakvi su vasi utisci. Ja sam razmisljao da kupim da procitam, posto mi ideja izgleda zanimljivo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igrala, al ne josh i citala
igrica bila odlicna
vjerojatno cu i procitat
igrala, al ne josh i citala
igrica bila odlicna
vjerojatno cu i procitat
Citaj obavezno. Neces se pokajati.
Postoji tema na video igrama, gde smo pisali vise o Witcher igrama i knjigama.
Sad ovako na brzinu. Prve dve knjige su u formi prica od kojih ce ti neke biti poznate iz igre. To je neki uvod u ceo svet i likove, koji ce se pojavljivati u kasnijim knjigama. Ja sam ih citao u izdanju IPS-a i mislim da prevodilac nije bio mnogo nadahnut da da nesto vise sem obicnog prevoda. Tako da preporucujem izdanja Carobne knjige, prevodilac koji prevodi za njih je mnogo bolji. Ostatak knjiga je u formi klasicnog romana, glavni likovi su Geralt i Ciri, a tu je i ostatak druzine Neven, Jenefer, Tris Merigold... Lako se cita, zabavno je, napeto, knjige se ne ispustaju iz ruku dok se ne procitaju...![]()
Odlicne su ti knjige. Prve dve su zbirke kratkih prici i meni su se iskreno svidele. Sapkovski je ukupno napisao 7 knjiga, od kojih je kod nas za sad prevedeno 5. Jos uvek se ceka "Lastin toranj" i "Deva od jezera". Tri romana - "Krv vilenjaka", "Vatreno krstenje" i "Vreme prezira" su, po meni, odlicni. Sapkovski mi je na listi, odmah posle tolkina sto se tice ovog zanra. Prva dva romana su, doduse, pomalo nepovezana pricom, ali je u pitanju knjiga koja se bukvalno ne ispusta iz ruku. Vreme prezira je odlicna, a ostale 2 mozemo ocekivati u toku ove godine... Radnja potpuno odudara od one iz igre i ima samo par sitnih dodirnih tacaka. Procitaj knjige, neces se pokajati sigurno
Jedina losa adaptacija Witcher-a je poljska serija, koja je uradjena po knjizi, doslovce, ali uz losu glumu i veoma, veoma mali budzet. Odgledaj i to, ukoliko hoces, mada ti ne bih savetovao![]()
Odlicne su ti knjige. Prve dve su zbirke kratkih prici i meni su se iskreno svidele. Sapkovski je ukupno napisao 7 knjiga, od kojih je kod nas za sad prevedeno 5. Jos uvek se ceka "Lastin toranj" i "Deva od jezera". Tri romana - "Krv vilenjaka", "Vatreno krstenje" i "Vreme prezira" su, po meni, odlicni. Sapkovski mi je na listi, odmah posle tolkina sto se tice ovog zanra. Prva dva romana su, doduse, pomalo nepovezana pricom, ali je u pitanju knjiga koja se bukvalno ne ispusta iz ruku. Vreme prezira je odlicna, a ostale 2 mozemo ocekivati u toku ove godine... Radnja potpuno odudara od one iz igre i ima samo par sitnih dodirnih tacaka. Procitaj knjige, neces se pokajati sigurno
Jedina losa adaptacija Witcher-a je poljska serija, koja je uradjena po knjizi, doslovce, ali uz losu glumu i veoma, veoma mali budzet. Odgledaj i to, ukoliko hoces, mada ti ne bih savetovao![]()
Primetila sam prelaz u formi. Zanimljivo napisano, nema sta. Posle nekih i pravo osvezenje.
Da. Prelaz je baš drastičan
Inače je izašla i nova - osma knjiga na našem tržištu, kao neki prequel.
Ali nisam još stigao da pročitam i sumiram utiske![]()
Никако да нађем паре за нове књиге . . . али овај серијал је први на реду . . .
Procitao svih 7 knjiga, meni su bile super.
ako hoces i imas kako da citas mogu da ti dam u elektronskoj formi.
Хвала али не читам у електронској форми. Баш ми поквари утисак.