D dennnic Početnik Poruka 19 19.03.2012. u 22:42 - Android #1 Ljudi, ima li neko neke vesti o novom Androidu - Ice Cream Sandwich? Cekam ga vec par meseci, cini mi se da cu pre docekati smak sveta nego njega....
Ljudi, ima li neko neke vesti o novom Androidu - Ice Cream Sandwich? Cekam ga vec par meseci, cini mi se da cu pre docekati smak sveta nego njega....
Black Wolf Iskusan Poruka 6.981 19.03.2012. u 23:07 - Android #2 dennnic: Ljudi, ima li neko neke vesti o novom Androidu - Ice Cream Sandwich? Cekam ga vec par meseci, cini mi se da cu pre docekati smak sveta nego njega.... Kliknite za proširenje... Brate Icecream sandwich je izašao odavno samo zavisi koji telefon ti imaš
dennnic: Ljudi, ima li neko neke vesti o novom Androidu - Ice Cream Sandwich? Cekam ga vec par meseci, cini mi se da cu pre docekati smak sveta nego njega.... Kliknite za proširenje... Brate Icecream sandwich je izašao odavno samo zavisi koji telefon ti imaš
freak71 Aktivan član Poruka 1.574 20.03.2012. u 16:39 - Android #3 http://www.android.com/about/ice-cream-sandwich/