ANDROID TELEFONI

• Začetnik teme Začetnik teme sasin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jel se placaju? ili su besplatne

većina su besplatne,sada neke npr se plaćaju kao Angry birds ili final fantasy,normalno možeš da skineš demo verziju i da igraš,ali za dalje igranje moraš da platiš punu igru.

- - - - - - - - - -

jel se placaju? ili su besplatne

većina su besplatne,sada neke npr se plaćaju kao Angry birds ili final fantasy,normalno možeš da skineš demo verziju i da igraš,ali za dalje igranje moraš da platiš punu igru.

Najbolji telefoni Android

Najbolji Andorid telefeon je sirok pojam. Nekom je vazna kamera, nekom displej, brzina i sta ti ja znam. ;)

Samsung pa ostalo....

Trenutno imam jedan Samsung i bas sam se razocarao. Kad sam ga kupio (kod operatera u inostranstvu) platio sam oko 300 evra i posle 6 meseci su poceli problemi sa brzinom, odzivom, restartovanjem,... A da ne spominjem sto je i finalna obrada plastike mnogo losa.

Slažem se od najmanje 520 do 1520,a ako već kupujete drndoid,kupite od 300 eura pa naviše.

Juce se drug hvalio sa 920 i posle 20 minuta se iskljucio i nije hteo da se upali narednih pola sata :lol:

Mada mi nekako i izgleda da je Nokia + Windows dobra kombinacija. Fizicki telefon izgleda bas kvalitetno i masivno a Windows se sve vise razvija jer MS zeli da nadoknade nedostatak koji ima u odnosu na Andorid i iOS.

Jedino jos cekam da izadje Ubuntu jer dosta obecava

Back